středa 30. srpna 2017

Clona na čelní sklo proti námraze a slunci

Clona na čelní sklo proti námraze a slunci

V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci , v zimě brání vzniku námrazy na čelním skle stojícího automobilu. Clony na čelní sklo proti námraze a slunci. Clona se přiloží na venkovní stranu. Protisluneční clona na přední okno s hliníkovou vrstvou proti.


Univerzální clona na přední sklo v létě proti slunečnímu záření, v zimě proti vzniku námrazy. Clony proti slunci a námraze , Carvin autodoplňky. Praktická clona chránící čelní sklo automobilu jak proti námraze , tak proti přehřátí automobilu v létě a je tedy ideálním dárkem pro všechny řidiče. Na předním skle můžete clonu uchytit do předních dveří za zajišťovací . Ulehčete si práci s věčným škrábáním předního skla ! Stačí použít tuto plachtu a máte po starostech. Pametno-pokrivalo-za-vetrobransko-steklo-13.


V létě dokonale omezí zvyšování teploty ve voze stojícím . V zimě zabrání vzniku námrazy čelního skla stojícího . Součástí balení je taška na uklizení po použití. Tuto clonu použijete v létě proti slunečnímu záření, v zimě proti vzniku námrazy. Fólie nejen proti námraze APA 70x212cm. Vlastnosti: Materiál: PE . Ověřit termín doručení.


Sluneční clony a rolety proti slunci. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz proti námraze od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Jedná se o dokonalou ochranu čelního nebo zadního skla před sluncem nebo mrazem. Během veder sníží teplotu . Ochranná clona na čelní okno auta.


Tuto sluneční clonu je možné použít z venku v zimně, nebo zevnitř v létě. Levná ochranná clona Vám zajistí velké pohodlí. Lze je připevnit buď na přední sklo , kde se používají, pokud auto stojí na slunci , nebo na boční sklo , kde odstíní zadní sedadla vozidla. Nevíte, jaké stínítka do . Velikost 1x cm.


V létě clony chrání interiér před přímým slunečním zářením. Zpomaluje se proces blednutí interiéru a . Předpokládané dodání: pondělí 9. Díky všitým válečkům v chlopních je prakticky nemožné clonu ze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky