pondělí 28. srpna 2017

Ukončení dlažby u zdi

Kvalitní galvanizované houpačkové háky. K nosnému trámu se připojují vruty s hlavou (nejsoou součástí dodávky). Průměr otvoru pro připevnění 15mm.


Sonepar Elektro WebShop - elektrotechnický velkoobchod Sonepar . Hák houpačkový kyvný se závitem Zn. Porovnání nabídek houpackovy hak v českých internetových obchodech.

Nejlevnější houpackovy hak. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových . Skladem více než ks. Povrchová úprava zinek bílý. Rozměry:90x90x1mm.


Upevňovací otvor mm. Balení neobsahuje vruty. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Houpačky a domečky pro Vaše drobečky.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Příslušenství pro dětské hřiště nebo houpačku, objednávejte přímo s naší báječnou dětskou houpačkou! Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Pro vyhledání použijte filtr. Závěs k houpačce typu premium je vyroben z žárově galvanizované oceli o vysoké odolnosti. Vhodný pro upevňení dřevěných prvků s kruhovým a čtvercovým . Dům a zahrada - Houpackovy hak bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dvojitý houpačkový hák vrut. Se závitem do dřeva, certifikát TÜV, splňuje Evropskou normu . Domů ESHOP Železářství Spojovací materiál ostatní hák houpačkový M8x86mm Zn (10ks).


Tento držák je vhodný pro . Momentálně nedostupné. Dětský zahradní nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky