pátek 25. srpna 2017

Komoda dub san remo tmavý

Komoda dub san remo tmavý

Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje. Masiv, lamino, proutí. Korpus i dvířka jsou vyrobeny v barvě dub SanRemo tmavý. Hledáte komoda dub san remo tmavý ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Skvělý výběr komody dub san remo vám udělá z nákupu potěšení. Elegantní design zdůrazňuje tmavé barevné provedení dubu sonoma a šuplíky v barvě . Dovezeme, vyneseme po celé ČR.


Komoda dub san remo tmavý

Nábytek a doplňky - největší výběr na jednom místě on-line z . Hodnocení produktu:. Dvoudveřová komoda Orestes z lamina o síle 16mm. Komody v dekoru dub san remo. Máte zálusk na komody v barvě dub san remo ? Dopřejte si širokou nabídku a zajímavé ceny na našem e-shopu.


Praktická komoda s velkou možností úložného prostoru. Lze objednat ve dvou barevných variantách - san. Celý interiér je spíše tmavý , ale působí útulně. Bydlení v klasickém stylu. Klasicky zařízený interiér je nadčasový a vzhledem k . Potěšte někoho z rodiny či svých přátel a kupte jim komoda dub san remo.


Komoda dub san remo tmavý

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie komody dub san remo tmavý. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Krásné komody dub san remo koupíte výhodně na internetu. Stále rozšiřujeme nabídky o další komody dub san remo.


Nabízíme ve dvou různých dekorech: dub Lefkas tmavý nebo dub truflový. Zapamatujte si: komoda z. Vybírej komoda dub san remo z nabídky značkových a kvalitních modelů. Barva: korpus - dub san remo tmavý , zásuvky, dvířka a police - bílá.


Komoda dub san remo tmavý

Kombinovaná komoda se třemi šuplíky. Rozměry (šxvxh): 1x 9x cm. Cariba v kombinaci dekoru dub san remo a bílé barvy.


Svým univerzálním stylem je vhodná pro vybavená ložnice, šatny i dětského . Miestnosťou na umiestnenie je obývačka. Dekor je dub san remo tmavý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky