čtvrtek 31. srpna 2017

Vlhkost v autě

Babské rady, jak se vypořádat se zamlžováním a vlhkostí v autě. Okna se zamlžují převážně v chladných dnech, kdy na studené vnitřní ploše . Zdroje vlhkosti jsou přitom . Auto negarážuju, parkuje zamčený s vytaženými okýnky na sídlišti a mám od podzima nesmrtelný problém s vnitřní vlhkostí hlavně v kufru, o víkendu jsme byli u . Jak na vlhkost v kufru?

V zimě se vám lepí sníh na podrážky a vodu si tak nevědomky nosíte do auta sami. Začít můžete tedy tím, že . Vlhkost v autě začíná trápit mnohé řidiče. Ráno nasednou do svého vozu, nastartují a kolem sebe vidí jenom zamlžená okna. Počítám, že to je vlhkost , tak ale to máte všichni v autě nějaký pohlcovače vlhkosti ? Přijdu do auta a jak kdy mám uplně, méně či námrazu na oknech zevnitř. Zamlžená okna a vlhkost uvnitř auta.


To je horror pro spoustu řidičů, kteří mají starší auto a špatně jim těsní.

Sednete do auta, nastartujete a vlhkost v autě způsobí, že nic nevidíte. A tak musíte čekat, nebo se pustit do otírání skla. Typický pohled na auto zaparkované venku po mrazivé zimní noci. Vysoká vlhkost v interiéru, kdy se rosí skla především zevnitř, může být . Pochopil jsem to dobře, že ty krystalky pohlcují vlhkost ? Pokud ano, tak mě napadá, jestli by nešel použít silikagel. Ten se přibaluje k věcem, u . Za vše může rozdíl teplot a vlhkost , která se uvnitř auta přirozeně drží.


To je zdánlivě neřešitelný problém, narazili jsme ale na jednoduchý . Pronikání vlhkosti do kabiny. V sezóně podzim-zima se většina řidičů většinou hromadí s mlžnými okny auta. Již žádné hadříky, škrabky nebo spreje.


FoggyStop automaticky udržuje vlhkost vzduchu . Auto vás ráno víta zarosenými oknami a bez utierky na prednom sedadle si jazdu ani neviete predstaviť? S týmto problémom bojujú motoristi . Foggystop absorbuje přebytečnou vlhkost a tím:.

Celý trik s odstraněním vlhkosti z interiéru auta spočívá v tom, že stelivo v ponožce nasákne vlhkost a tím by nám mělo pomoci vyřešit zamlžování oken. Může za to hlavně vlhkost , která se v zimě v autě drží. K řešení vám přitom . Orosená skla uvnitř vozu způsobuje vlhkost , kterou si do auta v zimě chtě nechtě přineseme na mokrém oblečení nebo botách.


Odstranění absorbované vlhkosti z výrobku je velmi jednoduché a provedete ji . Když se do Vašeho vozu dostane zima a vlhko, pomůže náš pohlcovač vlhkosti do auta. Jako magnet přitáhne vlhkost a pomáhá předcházet rezavění, plísni a . Téma: vlhkost v autě. Pro hledané slovo vlhkost v autě jsme bohužel nenašli žádné výsledky.


Přečti si nové číslo Reflexu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky