středa 23. srpna 2017

Drážkovačka na kov

Výrobce: - Vše -, BOW. Upřesněte kategorii: - Vše -, Drážkovačka. Položky až z celkem 11. Na drážkovačce je možno zhotovovat i vnější průchozí drážky na dílci.


DRÁŽKOVAČKA DR 0- DRÁŽKOVAČKY NA. Obrázky na webu mají pouze informativní charakter. Cena: 7€, Lokalita: Námestovo. Zadejte v košíku kód slevového kuponu a získejte slevu.


Tlumení torzních vibrací (SJS) Pozvolný rozběh a SJS systém Regulace otáček Kryt s nastavením . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Drážkovačka model 0Stroj určený pro velmi produktivní výrobu vnitřních. Litinový stroj Obrážečka, drážkovačka nebo zaškrabávačka. ProdáFrézka na kov FWA4 r. Kovoobráběcí stroje - PROMA.


Zobrazit další kategorie Skrýt další kategorie. Drážkovacie frézky sa používajú na frézovanie spojovacích drážok na pero alebo lamely a na skosenie hrán. Frézky na kov sú určené na obrábanie ocele, . Vaše dotazy ohledně nákupu nebo zboží rádi zodpovíme na. Základný popis: Poloautomatická . Profesionální drážkovačka do zdiva na nebo kotoučů. Aku drážkovačka na zdivo 54V XR 0Ah FLEXVOLT DCG200TDeWALT.


Scheppach Zrovnávacia a hrúbkovacia frézka HMS850. LUX Stopková fréza mm. Prístroj má ergonomický tvar, má protišmykovú podložku na hlavnej rukoväti. GRAPHITE 55H0Vrták na kov HSS-CNC 124° Pro-Tec, mm špirálový . Pro frézování podle šablony lze použít kopírovací ložiska na stopce. CMT fréza má HM břity s dlouhou životností, je precizně naostřena, má speciální nepřilnavý.


Neplatí tedy na služby půjčoven. Poškodil jsem půjčené nářadí, co teď? Půjčené nářadí a stroje by měly být vráceny ve . Elektronická kontrola otáček, pozvolný rozběh Rychlejší práce ve srovnání s předchůdcem SG1Spolehlivé odsáváník Bez . Klíč na úhlovou brusku univerzální.


Už rokov sme špecialisti na náradie a záhradnú techniku a radi vám poradíme. Máme viac ako tisíc položiek na našom sklade. Díky nastavování rozpětí a hloubky je možné vždy nastavit na co nevhodnější rozměry. Pokosové pily a pracovní stoly. Systémové příslušenství pro stacionární nářadí.


Stolní pily a pracovní stoly. Výkonná drážkovačka do zdiva Metabo MFE poháněna spolehlivým motorem Marathon Metabo s patentovanou ochranou proti vniku prachových částic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky