úterý 22. srpna 2017

Mosazné kliky bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mosazné kliky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ostatní - Mosazne kliky bazar. Mosazné kliky a štítky na vrata nebo vchodové dveře, stand.


Dům a zahrada - Mosazne kliky bazar. Dveřní kliky z hliníku AL03. Na staré kliky z mosazi, plechu nebo oceli můžete narazit v bazarech či vetešnictvích , . Stále se naštěstídajíkoupit v bazaru zachovalé mosazné kliky a olivy. Protože se dříve kliky , které byly z těchto materiálů, zaklepávaly nýtkem a rozklepávaly, . Historický kotoučový kamenný brus.


Stare mosazne kovani klicky - klika - doraz 2Kč . Nabízím staré mosazné okenní kličky, zarážky, dveřní kliky. Projděte si inzeráty prodam okenni kliky na inzertním serveru AVÍZO. Fotka k inzerátu KONVOLUT, SADA STARÝCH MOSAZNÝCH KLIK , ŠTÍTKŮ,. Díky dlouhověkosti mosazných klik , narazíte při prohlídce vetešnictví a bazarů i na kliky staré stovky let, které bude stále plně funkční.


Prodejce: Karel Matelský. Bazar , zastavárna a starožitnosti. Hračky, panenky, mosazné kliky a kličky. Dečky, ubrusy, přehozy, záclony.


Nabízím všechny možné druhy mosazných starožitných kliček a klik k oknům a dveřím. Od každého druhu máme více kusů. Porcelánová klika - černá klika - Konvalinky 69. Dokázala skvěle kombinovat luxus s úlovky z bazarů a pouličních trhů.


Chlap, který kliky prodává, mi strčí pod nos ještě jednu mosaznou. Mosaznou secesní kliku , starodávný stahovací systém kuchyňské lampy, dřevěný. Dva měsíce obíhal všechny bazary , až mi sehnal mosaznou postel. Starožitná mosazná klika č. Cena kompletu je 7Kč.


PŘI JARNÍM ÚKLIDU NA PŮDĚ U DĚDY JSME NAŠLI MOSAZNÉ KLIKY , ŠTÍTKY a kličky - TŘEBA SE NĚKOMU HODÍ NA CHALUPU. Více foto či info mailem. Jsme specialisté na dveřní kování a dveřní kliky ! Tradice s dlouholetými zkušenostmi zaručuje profesionální servis a služby. Kromě dveřního kování a dveřních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky