čtvrtek 17. srpna 2017

Veletrh dřevostavby 2018 vstupenka zdarma

Veletrh proběhne v jedinečném souběhu společně s 3. CESTY DŘEVA, který je zaměřen na dřevostavby , dřevěné konstrukce, . For Arch na veletrhu Praha Letňany. Vstup zdarma , otevřeno dní v týdnu, celoročně. FOR ARCH se bude v areálu PVA EXPO.

FOR WOOD je zaměřený na využití dřeva ve . ZDARMA prohlédnout rozestavěných i dokončených dřevostaveb. Ukažte ostatním, jak vstup do domu chápou v jiných kulturách! O volné vstupenky si můžete volat na tel. Světlovod Velux ZDARMA na veletrhu FORARCH pro nové zákazníky. Aktuální informace o termínech konání výstav a veletrhů v PVA EXPO PRAHA v Letňanech prosím.


Vstupenku zdarma lze získat registrací na oficiální webu veletrhu.

Milovníci dřevostaveb mohou získat cenné rady přímo od odborníků. Máte-li zájem získat čestnou vstupenku pro vstup zdarma , vyplňte . Víme o všem, co se okolo dřevostaveb a montovaných domů děje. Na obě akce pro vás máme připraveno vstupenek zdarma , stačí. R v oblasti dřevostaveb. Těšíme se na Vaši návštěvu.


KŮLNA na veletrhu v . Ušetříte 1Kč a ještě se dozvíte spoustu nových informací. Termín konání veletrhu na začátku roku umožňuje získání potřebných informací, přehledu o novinkách nebo nalezení realizátorů a dodavatelů staveb ještě před . VSTUPENKY ZDARMA zde. Informace ke vstupenkám zakoupených v předprodeji na vstupenky -pva. Zájem o dřevostavby v Česku se neustále zvětšuje.


Rozsáhlý sortiment veletrhu je určen pro nejširší laickou i odbornou veřejnost:. FOR HABITAT a celý souběh jarních veletrhů bydlení, stavby , . CO NA VELETRHU UVIDÍTE.

Jak vyhrát vstupenky zdarma ? Maily zasílejte do úterý, 10. Autorizované osoby mají vstup ZDARMA po uvedení slevového kódu (DAN6STA6) při registraci. Společnost Fermacell Vás zve na veletrh Dřevostavby , který se. Po dobu veletrhu budou zdarma konzultovat otázky a problémy zájemců o. Již tradiční veletrh Dřevostavby se opět koná na Výstavišti Praha.


Softub na veletrh For Interior.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky