pátek 28. července 2017

Termoizolační trubice z pěnového polyetylenu

Izolace rozvodů vody, ústředního vytápění, sanitárních rozvodů . Termoizolační trubice z pěnového polyetylenu (z PE pěny) laminovaná zesílenou reflexní PET fólií. Tepelně nevodivá, odráží teplo i chlad a má vylepšené . Pěnová izolace potrubí, Mirelon . Základní, ekonomicky výhodná izolační trubice, v nelaminovaném provedení s . Materiál EKOflex je pěnový polyetylén vyráběný bez použití freonu, zcela recyklovatelný, zdravotně a hygienicky . Trubice z pěnového polyethylénu mají skvělé tepelně izolační vlastnosti, nízkou difúzí vodních par a výbornou schopností tlumit a pohlcovat nárazy a hluk. Charakteristika: termoizolační trubice z pěnového polyetylénu laminované zesílenou hliníkovou fólií (ALZ). Vlastnosti: materiál je pěnový . Izolační materiály z pěnového polyetylenu.


Vhodné k izolaci rozvodů vody, tepla a dalších instalací v domě. RT Izolace návleková termoizolační trubice z pěnového polyetylenu tl. Popis - trubice dutého profilu z pěnového polyetylenu v základním provedení - s podélným nářezem pro další děleni Použití - pro izolace již namo.


Teplotní odolnost do 90°C Vysoká ohebnost a pružnost, snadno se řeže, stříhá apod. Související produkty . Dilatační pásek okrajový s folií je vyroben z napěňovaného polyetylenu a . SV budou použity termoizolační trubice Mirelon v jednotné tloušťce (mm pro potrubí do D9x(tl. x ř ) trubice z pěnového polyetylenu bm.


K, 56 tepelná izolace pro CHL 22xmm, m, 55. Popis: - trubice dutého profilu z pěnového polyetylenu laminovaná . Výroba a prodej izolačních a obalových materiálů ze zpěněného polyetylenu. Trubky budou vedeny v podlaze a drážkách ve stěnách.


Na podlahové vytápění . TERMOIZOLAČNÍ TRUBICE bez povrchové úpravy Z PĚNOVÉHO PE tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky