úterý 18. července 2017

Jak bojovat s plísní v bytě

Plísni se daří všude tam, kde je vlhkost vzduchu přes a teplota až °C. K ohroženým místům v . BARVY A LAKY TELURIA, s. Plíseň v bytě – jak ji zlikvidovat? Může vyrůst téměř kdekoli, stačí jen ideální teplota a vlhké místo. Snadno poznáte druh plísně vyskytující se na zdi: ze .

Bydlime v novem byte mesic,ja mela radost z plast. Máme pro vás ra jak s plísní účinně bojovat. S vlhkostí přichází do bytu plísně. Pokusíme se vám proto poradit, jak se zbavit plísně na zdi pokud možno jednou provždy. Plísním se obvykle nejvíce daří ve vlhkém prostředí.


Tam , kde do domu či bytu proniká vlhkost. Ideální vlhkost v bytě je . Jak s ní účinně bojovat ?

Rozhlédněte se po bytě , jestli vám někde „nekvete“ plíseň. A nechte se na alergii na plísně otestovat u alergologa. Více v sekci Alergie na plísně.


Nejjednodušším způsobem, jak se plísně zbavit, je použít kvalitní dezinfekční přípravek. Savo proti plísním , cena: 8Kč 2. Poradíme vám, jak se zbavit plísně a skvrn na stěnách. Nejlépe se ji daří při teplotách okolo . V bytě se zdivo stříká desinfekčním prostředkem, podlahy a zařízení se omyjí vhodným dezinfekčním přípravkem s fungicidním účinkem.


V tomto případě je nejlepší, abyste si pořídili odvlhčovač vzduchu, který sníží vlhkost v bytě. Díky tomu předejdete vzniku plísně a nebudete . Prevence vzniku plísní na zdech. Vůbec nejlepší je předejít tomu, aby vám v bytě plíseň.


Podzim je měsíc plný sychravého počasí a vysoké vlhkosti, která se dostává i do. Když se totiž jednou objeví, těžko se jí . Přečtěte si naše články a návody jak se zbavit plísní. Naše zkušenosti, rady a tipy se vám budou hodit.


Chlupaté stěny a mapy plísně kolem oken dokážou doma udělat pořádné peklo. Sepsali jsme, co vznik plísní způsobuje i jak s nimi skoncovat.

Cítíte při kontaktu se stěnou nepříjemný chlad? Chcete se zbavit tepelných mostů? Nejdůležitější je minimalizovat vlhkost!


Dovolíte-li, aby se vám doma množily plísně , dočkáte se nevzhledných skvrn . Ale v případě, že vysoká vlhkost v bytě není, je na vině špatná izolace zdi či střechy. Vlhkost, která se v bytě nebo domě tvoří, se musí dostat také ven. Proto je potřeba denně větrat a to nejlépe v . Nejlepším způsobem jak na plíseň , je kvalitní větrání. Důležitá je pravidelnost.


Ať je zima nebo prší, pořád je venku méně vlhkosti než ve vašem bytě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky