úterý 25. července 2017

Stinici folie na okna

Stinici folie na okna

V zimě naopak snižují tepelné ztráty přes skleněné plochy oken. Na okna budov používáme folie 3M se špičkovými parametry. Zadržují až sluneční energie,. Díky tomu jsou zajištěny vysoké proti sluneční účinky . Okenní fólie , fólie na okna , fólie na okenní sklo.


Stinici folie na okna

Protisluneční fólie , bezpečnostní fólie , termoizolační fólie , tepelněizolační fólie , privátní fólie , dekorativní fólie. Ceník okenních fólií obsahuje ceny (včetně DPH) za dodávku a montáže bezpečnostní, protisluneční, termoizolační a dekorační interiérové fólie. Nejúčinnější ochranou před prostupem tepla do objektu jsou externí reflexní folie , které jsou vhodné i na dvojitá skla. Interní protisluneční folie.


Tyto stínící fólie zajistí, aby maximum tepelné energie zůstalo za okny. Vhodnou volbou fólie dokážete v řadě případů zcela nahradit použití žaluzií, rolet a dokonce . Fólie na okna dnes představují nezbytnou a mnohdy nenahraditelnou součást stávajících prosklených ploch, které ochraňují zdraví, život a majetek nejenom náš, . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Máme je zevnitř oken, okna jsou starý, takže se pod fólie dostalo tu a tam zrnko prachu a . V posledních letech se stále zvyšuje množství škodlivého UV. Vhodná stínící technika je hlavně v letním období nutností.


Stinici folie na okna

Jedná se o tenké fólie lepené přímo na sklo , základem je polyester s tenkou, . Vhodné stínící fólie na okna Vám nahradí zastínění žaluziemi. Výhodné je zejména stínění střešních oken. Pokud v létě trpíte přehříváním interiéru, nepříjemným . Bezpečnostní fólie zvyšují odolnost skla a zároveň zabraňují prostupu. Hanita Coatings mají stupeň odolnosti P-2A dle EN 3při instanci na sklo o . Pro plochy těžko dostupné z vnitřní strany a pro zasklení o více vrstvách (izolační dvojskla a trojskla), která mohou zvýšeným teplotním namáháním praskat, jsou . V tomto videu je názorně předvedeno lepení samolepicích fólií na sklo tzv. Ochranné fölie na sklo zabraňují poranění skleněnými střepy a jejich úletu.


Kvalitní interiérové dekorativní vzorované stínící barevné folie. Folie na okna , protisluneční folie na okna , bezpečnostní folie na okna , tepelně izolační okenní folie – Kladno. Stínící technika Ostrava. Statická protisluneční fólie na okna 43x34cm Fólie chrání před slunečním zářením a ohříváním interiéru.


Stinici folie na okna

Fólie má elektrostatické vlastnosti, díky kterým drží. Adhezivní folie na sklo zneprůhlední jednostranně sklo a zabrání pohledům zvenku dovnitř domu. Samolepící dekorační folie na prosklené dveře bytů a kanceláří, obchodů apod. Hledáte bezpecnostni folie na sklo? Stinici folie na okna dachowe.


Zajistíme Vám komplexní služby v oblasti stínící techniky a okenních fóliích. Vyrobce rolovacích sítí FANTOM - sítí s nejmenšími profily na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky