středa 19. července 2017

Příslušenství k vysavačům

Příslušenství k vysavačům

Filtry, hadice, hubice, čistící prostředky do vysavačů a další příslušenství odešleme k Vám domů, . Příslušenství pro vysavače. Chcete svůj vysavač využít na maximum? Pak potřebujete to správné příslušenství ! Hodit se vám mohou HEPA filtry či běžné filtry do . Pro efektivní úklid domácnosti je důležité mít potřebné příslušenství k vysavačům , které zajistí dokonale čisté podlahy a dlouhou životnost přístroje.


Příslušenství k vysavačům

Nevadí, nové příslušenství jeho výkon vyladí! U nás máme hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu. Aby váš lux fungoval tak, jak by měl, doporučujeme vám využívat i vhodné příslušenství k vysavačům.


V naší nabídce najdete vše, co je třeba. V kategorii příslušenství pro vysavače naleznete náhradní sáčky (univerzální, antibakteriální, papírové nebo textilní), jakož i náhradní filtry a jiné doplňky. Aby váš vysavač fungoval správně, je potřeba v něm čas od času vyměnit sáček nebo alespoň filtr, aby vysávání bylo účinné. Vysavač SENCOR SVC-5podlahový Hepa filtr SVX-012HFSada vstupního H. Malá hubice pro snadný úklid chlupů zvířat.


Použitím příslušenství pro vysavače Miele zvýšíte výkon svého ručního nebo podlahového vysavače a zajistíte si tak ještě více účinnosti a komfortu! Sáčky do vysavače KOMA, Hepa filtry, vůně do vysavačů. Budete -li se však dobře starat o tohoto malého pomocníka, bude sloužit dlouho a . Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Náhradní sáčky do všech typů vysavačů Sencor. V nabídce máme i náhradní filtry, . Vonné sáčky do vysavače pro osvěžení vzduchu - Tropické ovoce.


Profesionální vysavače KÄRCHER KÄRCHER vysavače na mokro-suché a suché. Greenplan - technologie pro biobazény a koupací jezírka. Přislušenství k vysavačům.


V této kategorii najdete veškeré příslušenství k jednotlivým typům vysavačů. Cena 10Kč S DPH. Odesíláme je přímo z Electroluxu! Název zboží, Hmotnost v kg brutto, Doporučené.


Adaptér hadice k vysavači Makita. Objevte Philips filtry a příslušenství k vysavačům. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto filtry a příslušenství k vysavačům vhodné.


Příslušenství k vysavačům

Porovnávejte, čtěte recenze a . Základní sací šedá hadice o průměru mm. Délka m, osazená dvěma koncovkami, pro napojení na vysavač a otočnou na straně pro příslušenství. Popis: Praktická čisticí sada obsahuje základní a nepostradatelné vybavení.


Ideální pro truhláře, malíře, . Váš současný stav: Neprodávejte moje osobní údaje. Kompletní příslušenství pro průmyslové vysavače značek Nilfisk, Floorpul a Viper. Kartáče, hubice, sací hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky