pátek 28. července 2017

Opracování dřeva prezentace

V úvodu prezentace jsou žáci seznámeni s truhlářským řemeslem. Svým obsahem a hloubkou zpracování může prezentace posloužit širšímu okruhu. Nástroje na zpracování dřeva a opracování dřeva. Prohlédni si stroje v prezentaci.


Kovy umožnily člověku dřevo dokonaleji opracovat a využít. Ze dřeva se stavělo obydlí, lodě, mosty, nábytek, saně, čluny. Vynález kola vyráběného ze dřeva. Dle normy ČSN – se při třídění dřeva nerozlišují srostlé a nesrostlé suky.


Nářadí obráběcí oddělují při obrábění část materiálu a tím mění jeho rozměry a tvar, např. Ruční zpracování dřeva. Z hlediska pravidelnosti růstu je zpravidla lepší než smrkové, je však náročnější na zpracování. DŘEVO , VLASTNOSTI DŘEVA. Před zahájením rekonstrukce je nutné zajistit . Dělení dřeva – teorie snímků.


Výklad je doplněn praktickou ukázkou (výroba špalíku na broušení). Byl mi zadán úkol vytvořit prezentace na téma Vrtání a Dlabání. Jindřich Halabala jako student Státní odborné školy pro zpracování dřeva ve. Stroje a zařízení pro těžbu a úpravu dřeva využívaného ve výrobě stavebních materiálů. Dřevo je jedním z obnovitelných zdrojů energie a materiálu.


Specializace na průmyslové řezání dřeva. Mapa webové prezentace firmy Palivové dřevo Petr Kos, která se nabízí kompletní služby v lesnictví. Zaměřuje se rovněž na zpracování , prodej a dopravu. R směřujících k podpoře spotřeby a zpracování dřeva v ČR. Jednotlivá témata budou prezentovat : Ing.


Jaromír Vašíček, CSc. Cílem bakalářské práce je revize, oživení a doplnění nástroje Tree Presenter, který je určený k tvorbě webových prezentací s nelineární, stromovou strukturou. V oboru zpracování dřeva a dřevovýroby se pohybuje již let, z toho posledních sedm samostatně podniká. Za tu dobu na svém pozemku vybudoval provozovnu. Uměleckořemeslné zpracování dřeva - práce truhlářské Uměleckořemeslné zpracování kovů - práce kovářské a zámečnické.


V minulých týdnech se žákům . Pila je provozovna, která zpracovává dřevo z formy klád na řezivo (trámy, latě, prkna, fošny apod.). Zpracování dřeva na pile.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky