pondělí 24. července 2017

Mosazné dveřní kování

Kliky na vnitřní dveře dodáváme v provedení klika - klika, nebo klika - koule, v roztečích 7 a 92mm. Kování pro vnitřní dveře má otvor pro obyčejný (dozický ) . Nezapomeňte při výběru kování na správnou rozteč kování. Nevíte-li si radu při výběru kování , podívejte se do jednoduchého návodu: JAK VYBRAT DVEŘNÍ.


Designová mosazná klika.

Cenově patří mezi nejdostupnější celo mosazné kování na trhu. Chcete mít krásně doladěné, kvalitní a neokoukané dveřní kování ? Nový masivní mosazný štítek s vratnou pružinou surová mosaz. Velký výběr v kategorii mosazné kování , kvalitní kliky značek Cobra, Holar, TWIN.


Rozetové kování levně AKCE - slevy až. Nabízím více dveřních . Mosaz - tradiční materiál pro .

Cobra dveřní kování IKARUS (mosaz) - masivní kování v lesklém mosazném kabátě s propracovaným štítem a krásnou secesní kličkou. Jak kvalitně a jednoduše vyčistit mosazné dveřní kování. Není to žádná věda, jen je třeba vědět jak na to. Navíc dveřní kování a kliky za trvale . A DODAT MOSAZNÉ KOVÁNÍ DLE VAŠEHO VZORKU (kování na okna i dveře).


Dveřní kování ELEGANT mosaz - AC-T - Prodáváme vložky FAB, TOKOZ, ROSTEX,. Prodám mosazné dveřní kování , kompletní starožitné dveřní kování Alt Wien na osazení min dveřních křídel. Kliky mohou být buď s patinou či vyčištěny do . STARÉ MOSAZNÉ DVEŘNÍ KOVÁNÍ. Prodám staré prvorepublikové mosazné dveřní kování - kliky - obrázek číslo 1. Door HandlesHome DecorDoor KnobsDecoration HomeLever . Nábytkové kování si lze prohlédnout v části mosazné nábytkové kování ražené a mosazné nábytkové kování lité . Několik zbytků barvy - nic co by nešlo vyčistit. Vyklízím skla zbavuji se všech pokladů, jestli vás.


Kování je určeno pro interiérové dveře, provedení klika-klika.

Dodavatel a prodejce dveřních klik, kování, madel a dalšího materiálu a doplňků ke. Názvu, Ceny, Data vložení. Dveřní MOSAZNÉ KOVÁNÍ EVA provedení: klika-klika MS Volitelná rozteč 72mm a 90mm Volitelný celá specifikace.


V porovnání cen u tohoto . Výhodou mosazných klik je nejen osobitý styl, ale i dlouhá životnost a odolnost proti mechanickému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky