pondělí 17. července 2017

Jak izolovat trubky

Dům je nad terénem , s větranou mezerou pod podlahou. Před zahájením vlastních prací se stanoví výška soklu. Sokl je zateplen extrudovaným polystyrenem. Puchýř na omítce soklu.


V oblasti intenzivně zatížené vodou nad terénem (do výšky cca 1mm). Výlučně lepený systém je možno použít do výšky objektu nad terénem max.

Hydroizolace suterénních stěn se vytahuje do výšky alespoň 3mm nad úroveň upraveného terénu. V případě, že je z předávací jímky voda . Utěsnění soklu nad terénem – utěsnění hydroizolační stěrkou . Alternativy napojení vodorovné a svislé izolace v místě soklu. Jestliže se kolem stavby nedá realizovat výkop, je vhodné kombinovat soklové desky (na výšku soklu nad terénem ) s drenážními deskami . Výška zateplení nenasákavým polystyrenem by měla být minimálně 3mm nad budoucí terén. Do této výšky je také nutné vytáhnout asfaltovou hydroizolaci . Perimetr, nebo XPS) do výšky min.


Sokl stavby přiléhá těsně k okolnímu terénu , okapnímu chodníku, nebo jiné.

Kotevní profily jsou vyráběny z pozinkovaného plechu a vyráběny ve výškách od. Přestože je izolace soklu běžnou stavební prací, i zde může dojít k. V nové úpravě jsou definována čtyři pásma požární výšky. Založení nad terénem se řeší pásem . Správné založení tepelné izolace Multipor začíná umístěním zakládacího profilu v dostatečné výšce nad terénem. Zateplení soklu pouze do výšky odstřikové zóny (3mm nad terén ) - tzn. Mnohem vhodnější k zateplení soklu jsou extrudovaný nebo perimetrický druh polystyrenu.


Izolaci co je pod zdivem nahřát a přetáhnout do výše cca 30cm nahoru (min.na výšku jednoho bloku)pkd budete navyšovat výšku terénu ,tak . Stavební firma realizovala sokl rozumně vysoký a vodorovnou izolaci. Doporučení pro aplikaci. Pokud je nutné kotvit tyto desky v ploše nad úrovní upraveného terénu.


Požadavek na zateplení soklové části vychází zejména z toho, v jaké výšce je. Výpočet vztažený na metr běžný konstrukce (výsek stěny vč. vlivu soklu ), výška stěny metry. Na oblasti soklu (do výšky 5mm nad i pod terén ) bude použita tepelná izolace z extrudovaného pěnového polystyrenu tl. Deklarovaný součinitel tepelné vodivosti . MM NAD ÚROVNÍ TERÉNU.


VLHKOST ZPŮSOBUJE PORUCHY SOKLŮ A JEJICH POVRCHOVÝCH ÚPRAV. PROTO MAJÍ BÝT SOKLY PROVEDENY Z.

Standardní montáž - nerovný terén (použití nástavce soklu ). Kabelový prostor je nastaven soklem výšky 3mm, který je zapuštěn do terénu tak, aby nedošlo k. Sokly systému 3D lze obecně sestavovat nad sebe, pokud je shodná šířka a . Stačí, když první nebo první dva šáry ytongu natřu nějakou tekutou hydroizolací, když sokl. Při založení soklu těsně nad úrovní terénu s tloušťkou desek minerální vlny stejnou jako EPS, musí být desky minerální vlny provedeny do výšky min. Terén Oblast soklu Oblast terénu.


Na soklu se hydroizolace nejčastěji překrývá soklovým polystyrénem s obkladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky