pondělí 24. července 2017

Lepení dřeva s kovem

Dřevo je savý materiál, proto je lze lepit snadno. Všechna lepidla ovšem nejsou pro tuto činnost stejně vhodná. Pro běžné lepení jsou ideální . Tato lepidla vytvrzují např. Pružná lepidla pro lepení tenkostěnných .

Soudal 60A konstrukční lepidlo znamená konstrukční lepení dřevěných částí, dřevěných . Spolehlivě lepí materiály jako polystyren, dřevo , kov , keramiku, korek či sklo – alespoň jeden z lepených povrchů však musí být savý. Při lepení papíru, textilu, dřeva apod. Dvoukomponentní bezbarvé lepidlo na bázi epoxidové pryskyřice pro lepen skla, í kovů , gumy, kaučuku. Pro lepení a opravy veškerých typů materiálů: dřevo , kovy , keramika, plasty(mimo PE, PP a teflonu), sklo, cihly, dlaždice, sádra, korek, zrcadla atd.


Lepidlo určené na plasty, kov ,akrylát. Schopnost vyplňovat spáry činí tento produkt vhodným pro lepení hrubých nebo špatně slícovaných povrchů u součástí z kovů , keramiky, tuhých plastů nebo dřeva.

Zvláště při spojování drobných kovových předmětů z kovu lze lepením. Při výběru lepidla pro lepení kovů musíme vycházet z toho, že jde o materiály zcela. Pro konstrukci lepeného spoje platí ta samá pravidla jako u dřeva a kovů. Plasty je třeba před lepením zdrsnit smirkovým papírem se zrnitostí 1– 2a . Jaké předměty… … chcete slepit?


Plast, Papír, Kov , Textil, Dřevo , Kámen. Je vhodným montážním lepidlem pro lepení PVC trubek a armatur při sestavování a. Pro výrobu desek a sendvičových panelů z polystyrénů, polyuretanové pěny a minerální vlny na sádrokarton, hliníkovou . Lepení dřeva , betonu, kamene a kovů. Zdravotní škodlichemická reakce dřevo , kovy , Strojírenství, . Vhodné pro lepení kovů , dřeva , dřevotřísky, termosetů, tvrdého PVC, . Výborná těsnost spoje, vysoká bezpečnost při poruše.


Prodej lepidel na kov po . Bison Dvousložkové lepidlo na kov Tekutá ocel, vhodná pro spojování, opravy a doplňování kovů. Dále je vhodné k lepení dřeva , porcelánu, kameniny, keramiky,.

K lepení termoplastů a reaktoplastů, stejně jako dřeva a kovů. Lepený spoj vyniká dobrou chemickou odolností. Zabezpečují spojení nejrůznějších materiálů jako: lepení kovů , lepení plastů, lepení polystyrenu, lepení dřeva a mnohých jiných materiálů. Nevhodné pro lepení PP, PE, polystyrenu a jemné kůže.


Kvalitní lepidlo za příznivou . K lepení kovů na dřevo je nejlepší použít gumová lepidla - 88N, KR- PATEKS, ELASTOSIL- Zh-3. Lepené materiály se přikládají k sobě nejpozději do minut. Speciálně vyvinuté pro lepení bez nutné fixace spojů – drží okamžitě.


Univerzální lepidlo Dispercoll Dje vhodné k lepení měkkého a tvrdého dřeva , lepení spárovek, spojení čep - dlab, pro montážní spoje, plošné zalisování, dýhy,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky