čtvrtek 27. července 2017

Ador bezpečnostní dveře

Zkoušky požární odolnosti jednokřídlových celoprosklených dveří a dvoukřídlových plných dřevěných dveří v ocelové zárubni byly spolufinancovány Evropskou . Ocelové protipožární dveře DOMOFERM. Typy protipožárních dveří. Novou ryze českou patentovanou novinku v řešení odvětrávání požárních úseků představuje poprvé v tomto článku společnost PPI s. Hasič Servis - protipožární ocelové dveře oboustranně hladké - dvouplášťové, s izolační výplní. Dveřní křídlo je opatřeno . Filozofii značky BEDEX nejlépe vystihuje její slogan: „Bezpečí není luxus!


POZOR, dokážeme namontovat dveře I BEZ BOURÁNÍ A DO STÁVAJÍCÍ OCELOVÉ . Dveře Kooperativa typ - ocelové požární dveře oboustranně hladké - dvouplášťové, s tepelnou izolací. Dveře je možné i - Kooperativa protipožární dveře. Ukázaly se další kovové dveře. Tyhle vypadaly větší a silnější. Požární dveře ocelové minut EI EWDDP1.


Protipožární dveře,“ řekl Quinn a přejel rukou po kovovém povrchu. PROTIPOŽÁRNI OCELOVÉ DVEŘE a PROTIPOŽÁRNÍ VRATA se všemi potřebnými certifikacemi. Tuto technologii jsme. Prodej a montáž vnitřních dveří (České Budějovice a okolí), zárubní, kování, garážových vrat, stavebních pouzder.


Prosklené vnitřní protipožární ocelové dveře. Masivní ocel je základním materiálem používaným při výrobě všech našich výrobků. Výroba probíhá s maximálním důrazem na . Záruka: měsíců od - pracovních dnů. Jsou určeny do vnitřních i vnějších stavebních otvorů pro . Vyrábíme a prodáváme vnitřní plechové dveře a zárubně.


Jsou hladké, bez požární odolnosti. Vyberte si z naší nabídky technických a kovových dveří. Jednokřídlé jsou standardně vyrobeny z pozinkovaného plechu . DVEŘE PLNÉ, PROSKLENÉ, ČÁSTEČNĚ PROSKLENÉ. Kromě toho se vyrábějí protipožární dveře prosklené (dřevěné či kovové ), ale pouze protipožárním sklem, které bylo vý- robcem odzkoušeno (obr. 18).


Firma Vše pro interiér – APOLO s. Humpolec, který se zabývá výrobou ocelových stavebních elementů a . Ceník ocelových dvoukřídlých uzávěrů s označením DP1. Kovové dveře Dveře protipožární. EI DP– C – Spožární dveře požáru bránící, kovové nebo s kovovým rámem a skleněnou výplní – viz obrázek opatřené samozavíračem . Odborná protipožární ochrana staveb.


C - dveře se samozavíračem, DP- dveře s kovovou konstrukcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky