pondělí 24. července 2017

Jak vybrat správnou velikost tamponu

Používání tamponů – používáte mini, normal, super nebo super plus? Podle velikosti tamponů můžete dobře odhadnout i velikost kalíšku. Při sportu mohou snižovat komfort aktivity, a tak se pro něj doporučují tampóny.


Ty je možné nosit i na plavání a koupání v době menstruace. Pokud vám vyhovuje i tampón velikosti mini, je pravděpodovné, že vám bude vyhovovat spíše malý kalíšek apod.

Tampóny ale narozdíl od kalíšků vysušují . Když mám menstruaci teprv půl roku. Dnes již není problém najít si v regálech drogerií toho správného pomocníka. Vložka nebo tampón , co si vybrat ? Když si beru tampon na noc - mám si jej v noci měnit?


Jak dlouho může být v těle ? Může být zaveden max.

Pokud používáte tampóny , je možné využít také této zkušenosti. Pokud Vám vyhovuje i tampón velikosti mini, je pravděpodobné, že Vám bude vyhovovat spíše . Co dělat, abyste si další a už opravdu vážné problémy nezpůsobila kvůli nesprávnému užívání tamponů ? Vyhněte se těmto nejčastějším . Ať je to jakkoli, bez pomoci přijít sama na to, jak správně zavést tampon , může. Jak sis už jistě všimla v drogerii, vyrábí se jich mnoho typů, značek a velikostí.


Pokud váháš jakou velikost kalíšku vybrat , máme pro tebe pár ra které ti mohou výběr usnadnit. Proč nepoužívat vložky a tampony aneb zdravotní rizika tamponů a vložek. Jak vybrat správnou velikost menstruačního kalíšku?


Poradíme, jak vybrat ten správný! Velikost pochvy závisí především na fyziologických předpokladech a pak také na tom, jak zpevněné. Důležité je vybrat správnou velikost kalíšku.


Ahoj holky, jakou savost tamponu pouzivate? Jakou velikost tamponu pouzivate? Prijde mi, ze vsichni pouzivaji super…asi divna otazka :oops: .

Menstruační kalíšky si můžete. Jak si vybrat správnou velikost menstruačního kalíšku? Pokud máte běžnou velikost tampónu normal, pak je pro vás ideální buď menší . LadyCup je nový menstruační kalíšek, který je zaváděn podobně jako tampon.


Kalíšek menší velikosti je vhodný pro:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky