úterý 18. července 2017

Balený led

Led ve formě kostek vhodný pro domácnosti i restaurace. Potravinářský kostkový led je hygienicky balen v pytlích o objemu kg. Kód produktu: SDLEDEAN: . MRAZÍRNY PLZEŇ - DÝŠINA a. Výroba kostkového ledu a ledové tříště. Distribuce ledových kostek a tříště po celé ČR. Kostkový led kg 1Kč.


Vítá Vás společnost PARTY LED s. Zabýváme se výrobou a distribucí baleného kostkového ledu a ledové tříště a dalšími službami. Naše produkty si můžete . Na jaké příležitosti se kostkový led hodí? Chlazení kostkami ledu můžete aplikovat na všech typech akcí pro gastronomické, soukromé a zdravotnické účely. Složení: 1 čistá pitná voda.


Balený kostkový led - rozvoz ledu. Rozvoz kostkového ledu - Praha. Prázdniny v Telči Mrazáky, balený led , to vše od Prodej-Ledu. Náš balený led a brzy i ledovou tříšť najdete v prodejně Šebrle s. Dvoře Králové nad Labem!


A v horkém počasí není nikdy ledu dost! LED 5x5mm červená difuzní VQA1 balení 400ks. Všechny tyto led pásky jsou dělitelné po 5cm. Led pásky lze zakoupit v délkách. Hliníkový profil pro LED pásky VOLCANO.


Balení obsahuje 10ks profilů po 1m. Hluboce zmrazený kostkový le kg Hluboce zmrazené ledové kostky mají široké využití. Samouzavírací sáčky na led. Z každého sáčku lze vytvořit 2kostek, krabička obsahuje sáčků.


Sáček na ledové kostky se hodí k tvorbě ledových kostek do. Solight napájecí konektor pro LED pásy, 5mm zdířka - 8mm zacvakávací konektor, balení 1ks, sáček. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Popis: Prodám stříbrných led svíček . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné . Nahraďte své staré zahradní osvětlení moderní LED technologií a ušetřete za svícení.


Objednávejte online na Feim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky