středa 19. července 2017

H05vvf 4x1 5

Skvělá stěrka na okna , která je zkombinovaná s kartáčem na hrubší nečistoty. Vše je umístěno na teleskopické tyči , díky které se dostanete i do výše položených . Prodlužovací nástavec Kärcher vhodný pro všechny okenní čističe WV. Teleskopická prodlužovací tyč s dosahem od 2-m. Usnadňuje práci ve výškách. Zapomeňte na zdlouhavé mytí oken novinovým papírem!


Vodu se saponátem si setřete stěrkou, ruce si nezamažete a okno se bude blýskat! Vysoce savý snímatelný potah z mikrovlákna pro odstranění . Vyzkoušejte stěrku na okna s gumovou lištou a teleskopickou tyčí, se kterou se mytí oken . Kloubní systém a teleskopická tyč vám umožní umýt i obtížně dostupná okna a výlohy. Tato stěrka na okna je velmi oblíbená jak mezi hospodyňkami,.


Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v. Okraj ze silikonu umožňuje rychlé a důkladné stírání. Hlavici je možno použít i . Stěrka na okna s teleskopickou tyčí s délkou až 1cm.


Výrobce ‎: ‎Spojené kartáčovny Pelhřimov. Vileda stěrka pro okna 2vs teleskopickou tyčí. Do vyprodání všech položek. Můžete si vybrat z klasických ručních stěrek s nastavitelnou teleskopickou tyčí nebo akumulátorových čističů od značek Leifheit a Vileda. Profesionální ruční technika na okna a sklo.


Stěrky , teleskopické tyče , škrabky, rozmýváky. Hadřík je vyroben z aktivních vláken,. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.


Mějte vždy dokonale čistá okna bez šmouh i bez použití agresivních chemických prostředků. Pomocí namočeného mopu okna velmi snadno a rychle umyjete a pomocí. Stále čistá a zářivá okna bez jediné šmouhy i bez chemických prostředků! Image for Stěrka s teleskopickou tyčí SPONTEX from KikaCZ . Navštivte akcniletaky.


Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Zobrazit celý popis. Mikrovlákno lze jednoduše sundat . Aku stěrka na okna udělá z jejich mytí velmi rychlou záležitost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky