čtvrtek 27. července 2017

Aku stěrka na okna karcher

Stěrky na sklo sterky-sklo. Kärcher budou okna v . Všechny hladké povrchy Okna Zrcadla Obkladačky Skleněné stoly Sprchové stěny S . Aku stěrka na okna disponující technologií tekutého silikonu. Bateriové čističe na okna s odsáváním Určené pro čištění oken , skel a jiných. Nová, ještě vykonnějsí aku stěrka - pomocník určený k mytí oken , výkladů a . Použití KÄRCHER aku stěrky na okna WV Black Edition: - okna, střešní okna - kachličky, např. S bateriovým čističem oken.


Jak si usnadnit mytí oken. Skončíte rychleji a na oknech nebude jediná šmouha. Díky elektrickému odsávání se otravná . Příjemně tichý - Nízká hlučnost aku stěrky práci jen zpříjemní. Komfortní manipulace, žádná stékající voda díky odsávání a vysoká úspora času – s originální sadou aku okenní . S rychlostí a perfektním výsledkem. WV se liší delší dobou chodu baterie a větší flexibilitou.


Výhodou je i kratší doba nabíjení – na . Sada bateriového čističe oken WV Premium se v mžiku postará o čistá okna beze šmouh a kapek. Díky volitelně dodávané náhradní baterii nemusí brát čištění . Originální úzká stěrka na okna 2. WV Premium Years Edition aku stěrka na okna. V rámci testu byly otestované všechny dostupné způsoby mytí oken. Chytrá kombinace rozprašovače se stíracím nástavcem, vyjímatelnou . Náhradní nabíjecí adaptér čističe oken VW 5 WV WV 5. KÄRCHER Nabíječka pro čistič oken (akku stěrku ) WV 5 WV WV 5 . K 10-ti letému jubileu nabízíme čistič na okna WV 2 . Limitovaná edice aku stěrky na okna s vyšší výdrží baterie, tišším provozem a vylepšenou rozprašovací lahví. Karcher WV Plus aku stěrka.


Mytí oken klasickým způsobem je pro většinu z nás ne zrovna oblíbená činnost. Pokud již nechcete strávit několik hodin mytím oken na celém . Je to taková stěrka s lahvičkou na saponát a mělo by to samo odsávat vodu, takže nikde nic . Odsávání vody u aku čističe oken KÄRCHER WV Plus činí umývání velmi snadným a díky inovativní technologii stěrky je čištění ještě flexibilnější. Rozměr: 1x 2x 3mm. Použití: Čištění oken, hladkých povrchů, dlaždic . Pro originální aku okenní stěrku. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kč, Dostupnost: skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky