pátek 21. července 2017

Rele žhavení octavia 1

Rele žhavení octavia 1

Mám problém se startováním. Vlastním octaviu ,tdi 66kw r. Problém s relé - Motor 1. Ovladač zatlačíme dovnitř poté otáčíme ovladač doprava a ovládání . Takže se chci zeptat zda-li má na to nějaký vliv relátko žhavení č. TIP: Víte, že nyní můžete vyhledávat díly dle . Zákazníci také zakoupili. OCTAVIA (1U2) Sikma zadni cast.


FELICIA ,9D kw, EU pro Škoda FELICIE. Relé pro palivové čerpadlo-Č. Obvyklá cena originálu, 80. Odesíláme obvykle do pracovních dnů. Autodíly a náhradní díly.


Jsou to především startéry, alternátory, svíčky, relé , baterie, spínače, klaksony, kontrolky, čidla, blikače a další. Stojí přes dva a půl tisíce korun a je prakticky hloupější než staré původní relé žhavení. Když vypoví službu, majitel auta nic neví a . TDI kW: turbo, pedál plyn. I v testu akčních členů ve VAGu jsem relé procvakal a vždy trochu. Právě jsem se vrátil zvenčí, je tam st.


Rele žhavení octavia 1

Provedeni zhavici svicky: ke zhaveni. Skladem v externím skladu. Felicia ,D MEYLE. RELÉ ŽHAVENÍ ,DIESEL - nd-skoda-volkswagen. Naposledy upravil vasyl dne úno 0 19:45:5 celkově upraveno 1. Nevite kde se v motoru nachazi rele zhaveni a kde bych ho mohl koupit za rozumnou cenu?


Octavia II jednotka žhavení. KW konečně autí a ne kasička :-D. Rozměr závitu : M x 1. Náhradní díly Nahradnidily1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky