středa 19. července 2017

Plot kb blok cena

Prodám květináč ve tvaru koryta z betonu. Betonové květináče jsou vyrobené z prostého betonu a odpovídají. Vymývaný betón , Ø215×270. DPH (20€ bez DPH). Betónové kvetináče - vymývané.


Plot kb blok cena

Dekorační a užitkové výrobky z vymývaného betonu. Přihlásit Registrovat. Květináč šestihranný kolmý barevný 50x30. Nedílnou součástí dnešních zahra ale i městských parků a náměstí mohou být vázy a truhlíky z vymývaného betonu. Betonový květináč je vyroben technologií vibrolití z prostého betonu a kameniva a následně vymýván s dosažením pohledového betonu.


Víceúčelový betonový prvek. Může být použit jako květináč , zábrana nebo dekorace. Disponuje vysokou hmotností . Výroba a predaj produktov vyrobené z betónu. Nabízíme betonové květináče z vymývaného betonu různých tvarů a velikostí, k osázení květinami, trvalkami, okrasnými stromy a keři.


Kvetináče z hladkého betónu. Vysoce kvalitní květináč z vibrovaného vymývaného betonu. Jejich betonový povrch může být hladký nebo vymývaný a můžete si také vybrat z různých barev,. Vhodné na pěší zóny, do parků a oddychová centra měst a obcí. Provedení vymývaný nebo pískovaný (cena na dotaz) beton.


Každý z prvků má ve dně vytvořeny otvory pro odtok přebytečné vody. Vyrobené z vymývaného betónu (riečny štrk, frakcia 4-8mm) určené pre skrášlenie zahrá príjazdových ciest, domov ako aj mestských parkov a . Mrazuvzdorný truhlík z vymývaného betonu. Popis Specifikace prvky z vibrolitého vymývaného betonu vysoká pevnost dobrá stabilita. Na výběr samozavlažovací, závěsné, do interiéru i na ven. V naší nabídce naleznete originální betonové květináče I. KUS POCTIVÉHO BETONU.


Každý květináč i truhlík má odtokový otvor. Prohlédnout povrchové úpravy – vymývaný beton. Rôzne veľkosti, tvary a povrchy, trvácnosť a všestranné využitie.


Navštívte náš obchod a vyberte si! Dejte si ale pozor na stabilitu těchto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky