pondělí 2. prosince 2019

Konferenční desky a5

Konferenční desky a5

As oranžovým dekorativním pruhem, zapínáním na magnetický klip, držákem na pero, poznámkovým blokem a přihrádkami na . Swiss Peak konferenční desky s poznámkovým blokem formátu A, se stojánkem na tablet, poutkem na per. Jsou vyrobeny z různých materiálů, formáty A A5. Desky jsou vyrobeny z kůže a jsou uzavíratelné zipem. Uvnitř se nachází větší přihrádka pro dokumenty a papíry s možností zasunutí bločku ve formátu A, který . Rozměry 18x2 5xcm.


Konferenční desky a5

Doporučená technologie tisku: sítotisk S laser L2. PP - uzavíratelné složky pro řidiče A, složky A. Uzavíratelné desky formátu A, imitace kůže. Ase zeleným dekorativním pruhem, zapínáním na magnetický klip, držákem na pero, poznámkovým blokem a přihrádkami na . Konferenční desky As kalkulačkou v černé barvě. Reprezentační desky formátu Aze série Ufficio značky Bugatti.


Součástí desek je i . Diplomatka TOP A, imitace kuže, na zip, s psací deskou , cerná. Pořiďte si bodyguarda na důležité dokumenty. Spisovky, konferenční desky ve formátu Anebo Aochrání každý papír. Zmuchlaná lejstra, ohnuté rohy a skvrny. C vizitky, tužku apod.


Konferenční desky a5

Materiál: polyuretan. Kancelářské doplňky . Desky konferenční A, kožené se zipem Vše důležité kdykoli po ruce. Elegantní, praktické. Prodej papíru, kancelářského sortimentu, výtvarnické potřeby, malířské potřeby- hraček-kartáčnické potřeby, magnetické tabule, desky , doplňky Praha 8. Poznámka: Všechny výrobky (u kterých je to technologicky možné) vám rádi označíme logem společnosti či jiným motivem. Na levé straně jsou euroobaly, na pravé straně se nachází poznámkový blok s klipem.


Vnější rozměry desek jsou: délka: 2cmšířka: 1cmvýška: cm. Kožené desky formátu A, se zipem. Akonferenční desky. Portfolio Avčetně 120ti stránek s linkovaným papírem a kovovým perem.


Konferenční desky a5

Minimální odběr: ks. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Domácnost- Vybavení uživatele Ela Já. Přihrádka na dokumenty, zipem uzavíratelná přihrádka, složka na vizitky, poutko na pero, součástí desek je linkovaný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky