pátek 7. června 2019

Dřevěné album na fotky

Dřevěné album na fotky

Ručně ryté dřevěné fotoalbum na míru dle Vašich přání. Handmade wooden photoalbum with your own design. Zvolte si barvu papírů, které Vám do alba vložíme! Můžete do něj nalepit tištěné fotky od fotografa, nebo album využít na svatbě do.


Dřevěné album na fotky

Každý kus je díky rozmanitosti dřeva a ručnímu zpracování originálem. Album pojme až malých fotek. Do Česka a na Slovensko zasíláme od Kč, do ostatních zemí EU od Kč. Jsme specialisti na fotoalba, dřevěné fotorámečky a euroclipy.


Kontaktujte nás na níže uvedených adresách. Ručně dělané album s dřevěnými deskami – kvalita, který ti vydrží nějaký ten pátek! Na výběr je rozdílná tloušťka alba – 2 2 . DŘEVĚNÉ FOTOALBUM – – Hodnocení založeno na hodnocení.


Dřevěné album na fotky

Není k dispozici žádný popis fotky. Vzhledem ke komfortní manipulaci s albem však nedoporučujeme více než listů na jedno album. Jak se vkládají fotky ? Fotky můžete lepit přímo na . Do alba lze nalepit fotky , ale i psát komentáře a historky. Lze kombinovat s ostatními produkty ze svatební kolekce.


Rádi pro vás vyrobíme album snů. Umíme zpracovat obrázky podle fotky , nákresu, různá loga, popisky. Zaznamenejte do alba všechny výjimečné okamžiky, ať už . V závislosti na velikosti fotoalba může být na straně různý počet fotografií, obvykle od jedné do pěti fotek. Speciální kategorií zasouvacích alb jsou memo . Vazba tohoto fotoalba je z jednoho kusu dřeva - ohýbané dřevo.


Vaše fotky si ten luxus prostě zaslouží! Tak důležité fotky si zaslouží krásné fotoalbum – tak proč ne zrovna toto voňavé dřevěné album ? Svatební album Srdce množství. Originální fotoalbum vyrobené ze dřeva a recyklovaného papíru uchovává vaše vzpomínky a zážitky na jednom místě. Doporučujeme fotografie v různých velikostech, docílíte tak různorodosti alba.


Je možné doobjednat listy navíc . Fotoalbum má silných černých listů velikosti A4. Hledejte odpovědi na své otázky na našem . Ukažte fotky vašim přátelům v elegantní formě fotoalba z bukového dřeva. Dřevěná kniha Recepty od naší babičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky