pátek 14. června 2019

Detsky bazar

Detsky bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Levné oblečení pro miminka, výbavička, kočárky, autosedačky. Podložka do kočárku - TRIS TON 350Kč. Závěsný panel na autosedačku 190Kč.


Dřevěný stolek s aktivitami Carousel 390Kč. Prodejte snadno a rychle. Kupujte výhodně a levně. Dětský bazar , pro děti. Reviews Velice prijemny nakup, pani prodavacka velice mila, ochotna.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Kvalitný detský bazár ! Oblečenie pre deti, topánky, kočíky, hračky. Iba mamičky mamičkám. Venue: , budova Charity v Litovli, 1. Date of performance: 18.


Internetový obchod - second hand s dětským oblečením. Contact - Detsky Bazar CLC. Legal information - Detsky Bazar CLC . Online dětský bazar na inzertním serveru AVÍZO. Termíny: Většinou jednou za měsíce – sledujte události v kalendáři.


Registrace prodávajících . BabyBazar - internetový bazár detského oblečenia, kočíkov, autosedačiek, kojenecných, športových, zdravotníckych potrieb. Minimax - dětský bazar. Inzerce pro Pelhřimov a okolí. Přijďte nabídnout oblečení, hračky a dětské potřeby někomu , kdo je možná právě potřebuje.


Detsky bazar

Nebo hledáte oblečení, hračky, boty a doplňky . Do bazaru přijímáme pouze kočárky, autosedačky, cestovní postýlky a ohrádky. Vše čisté v perfektním stavu a bez závad. RC Motýlek pořádalo dětský bazar.


Kde: Kulturní dům Úštěk. Pořadatel akce: Město Úštěk. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.


Detsky bazar

Vyberte si z pestré nabídky kategorie dětský bazar , mimibazar. Bezplatná inzercia pre každý druh tovaru a ponuky (predám, kúpim, vymením). Pohodlne pridáte inzerát - rýchlo predáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky