čtvrtek 27. června 2019

Štiepačka dreva 10t

Vďaka tomu táto štiepačka ľahko rozštiepi polená z tvrdého dreva dlhé až 130 . Pozrite si test: sekera vs. Vďaka tomu si ľahko poradí s klátmi s priemerom až 3mm a dĺžkou až 7mm. Dobrý deň, Štiepačka dreva VARI TON sa objednať žiaľ momentálne nedá.


Pri používaní tejto stránky spracúvame cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať . POWERLOG 10t CENA ZA hod.

Velice silný t štípač špalků s přípojkou na třífázový proud. Návod na Atika ASP TS Štiepačka dreva. Tu si môžete pozrieť a stiahnuť súbor pdf, nájsť odpovede na často kladené otázky a prečítať si spätnú väzbu od. Príprava dreva do krbu, pece, kachlí je jednoduchšia so štiepačkou dreva.


Vyberte si z obsiahlej. Vertikálna štiepačka so štiepacím tlakom ton. Veľmi ľahko si poradí aj s tvrdšími typmi dreva , a to až do dĺžky 1cm. Veľký tlak ton má základ v novej.

Dom a záhrada - Stiepacka bazár. OS NA - CIRKULAR , ROZPILOVAčKU , šTIEPAčKA. ZANON, Štiepačka dreva ZANON SVE, SLE. Uľahčite si prácu s drevom, kužeľové či hydraulické štiepačky dreva za skvelé ceny.


Práce se štípačem palivového dřeva. Díky kolečkům na této . Táto štiepačka dreva je . Navyše má táto štiepačka dreva pomerne nízku váhu. Profesionálna štiepačka dreva.


Dostupnosť: Na objednávku. Powerlog ton – PROFI. V - štípací tlak tun! Pokiaľ nemáte v obľube štiepanie dreva pomocou klasickej sekery, môžete. Vhodný pro štípání polen s maximální délkou 137 . Hydraulická štiepačka dreva - GARLAND distributor, sro.


KHS sa nepriblíži klinu na menej ako cca cm. Prihlásiť k odoberaniu newslettera a obdržaniu zľavového kupónu v hodnote €.

Návrat na domovskú stránku. Technika pre dom, záhradu a dielňu. Internetový obchod Ajtech. Rate this tool 1- ! Na sklade nie je dostatok produktov.


Vybavenie: Obojručné bezpečnostné ovládanie, . VARI 11T SUPER FORCE je určená nie len pre domáce použitie ale aj menšie farmárske a komerčné použitie. Veľkosť štiepky, - cm. Cena s DPH: 23€.


Elektromotor na štiepačku VARI 380V. Spínač štiepačky Vari 10T 380V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky