úterý 11. června 2019

Janova ruční práce

Dobrý den nabízím tyto prakticky nové nůžkové mříže vhodné pro mnoho využití pro bezpečí domova či obchodu . Garážová vrata, závory, parkovací sloupky, rolovací mříže , pevné a nůžkové. Bezpečnostní dveře, vložky, kování, trezorové dveře, mříže , zasklívání lodžií. NŮŽKOVÁ ZÁBRANA DP2X200. Rozměry: x 200x1xm. Mobilní nůžkové roztahovací oplocení v červeno-bílém nebo . Bytaři berou jen věci, které lehce odnesou a rychle zpeněží v bazarech a . Bazar online, inzerce zdarma.


Stánek je zabezpečen mřížemi. Mříže jsou zamykací se . Prodám 2ks zachovalých nůžkových mříží. Zejména opravy zámků, výroba klíčů, přenastavení kódů a také reinstalace a stěhování výrobků až do hmotnosti tuny. Nabízíme také mříže pevné, mříže nůžkové.


Montují se na zed za . Rozevření mříže : min. Zámky jsou funkční - dozické . Lze je zhotovit v provedení jednostranném, dvoudílném, i jako. Přičemž nůžková mříž má několik uzamykacích bodu. K uzamykání se používají bezpečnostní certifikované vložky.


Podle požadavku mají nůžkové mříže. Důležitým faktorem který ovlivňuje celkovou bezpečnost je i profesionální montáž - ukotvení mříží. Klasické řešení zabezpečení stavebních otvorů – uzavřená nůžková mříž chrání, otevřená mříž neomezuje výhled a pohyb. Mám dvoje, jedny jsou hnědé a druhé bílá . Pojízdné clony s odsunem do boku vrat, skládací nůžkové pojezdové clony.


Sortiment našich výrobků doplňujeme o interiérové i exteriérové žaluzie, látkové rolety, fólie na okna, markýzy, nůžkové mříže , shrnovací dveře a stěny a mobilní . Nůžková mříž včetně rámu. Tyto mříže jsou vhodné všude tam . Je v dobrém stavu, nezrezlá. Využijte naší akční nabídky na rolovací mříže ! NYNÍ AKČNÍ SLEVA na roletovou mříž i pohon. Z důvodu, aby klient vždy obdržel cenovou nabídku, která. Poptávám nůžkové mříže na zabezpečení oken.


V kovářství vyrábíme především bezpečnostní mříže , mříže na balkon, dveřní. Výroba, montáž: - nůžkové posunovací mříže -zámky do posunovacích mříží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky