pátek 21. června 2019

Fatra imperio dub zlatý

Imperio je speciální heterogenní vinylová podlahovina v dílcích, která je určena především do bytových prostor. Vybírat si můžete z dekorů dřeva. Díky technologii termostabilizace získala vylepšené vlastnosti jako je vysoká rozměrová stálost, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Odolná vinylová podlaha pro domácí i polokomerční využití s nášlapnou vrstvou 3mm.


Imperio - tato kolekce nabízí dvanáct dekorů s imitací dřeva. Podlaha neobsahuje skelnou mřížku, povrchová úprava PUR. Technologie odolná proti vodě. Momentálně nedostupné.


Společnost Fatra, český výrobce vinylových podlah, v rámci svého vlastního vývoje a za využití . Jedno balení obsahuje m². Podrobný popis produktu. Lamely imitující přírodní dřevo. Rozměry lamely: 9x 1x mm. Tloušťka celkemm.


Materiál má zvýšenou tuhost a zlepšeno tepelnou roztaživost. Dekory mají přírodní . Porovnání cen vinylova fatra imperio dub zlaty , srovnání cen vinylova fatra imperio dub zlaty na portálu HLEDEJCENY. Tento pin a mnoho dalšího naleznete . Balení obsahuje m2. Imperio je vinylová podlaha v dielcoch, ktorá sa inštaluje celoplošným lepením. Vďaka technológii termostabilizácie.


Fatra LINO Novoflor Extra Statik SD. Podlahové lišty FATRA jsou ideálním řešením pro dokončení montáže. Informace a vlastnosti. Prodává se pouze po celých baleních. Imperio je špeciálna vinylová podlahovina v lamelách určená predovšetkým do bytových.


E-shop NejlevnejsiPodlahy. Nakupujte, dokud je zboží ještě k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky