pátek 7. června 2019

Ara zelený

Ara zelený

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Prodej a chov papoušků.


Ara zelený

Fotoalbum Mláďata na prodej ara zelenokřídlá. PRODÁM ARA ZELENOKŘÍDLÝ. Uherský Brod - Krásou exotických.


Zapsán do Červené knihy ohrožených zvířat IUCN ZOO Liberec momentálně tento druh nechová. Jako „spací“ na noc je použitelná, pro celodenní pobyt papouška ale nikoli. Samec i samice jsou zbarveni stejně, mladí ptáci se podobají dospělcům, ale mají kratší ocasy. Ve volné přírodě bývá velice často zaměňován s podobným arem . Druh, Název latinsky, Minimální částka. Snadno se naučí mluvit a dokáže být skvělým společníkem.


Ara zelený

TALENT ART je umělecký a výtvarný server. Vhodný jako domácí mazlíček. Možno naučit na volné létání. Meziměsíčně tak prodej spadl o 1procenta.


Model: Canon EOS 5D Mark III, Objektiv: . Nabízím k prodeji ochočeného Amazoňana Vínorudého. Spousta chovatelů si dopředu vyhlédne hříbě, zajímá je už spojení určitého hřebce a klisny. Většina ale vybírá podle. Poradenství samozřejmostí. Hledaný výraz: ara zelenok dl.


Zobrazení 0-z celkových 0. Kraj - stát: Olomoucký. Tabulka papoušek ara zelenokřídlý. Laminovaná tabulka 15x21cm. Je odolná, vyrobená pro použití venku.


Způsoby připevnění: - na plech, sklo . Ara Hyacintový na prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky