pondělí 17. června 2019

Hliníkové profily na zakázku

Výroba hliníkových profilů na zakázku. Dodáváme také kromě standardních profily dle technické dokumentace klientů. V rámci realizace nabízíme poradenství . Nabízíme poradenství při konstrukci nového profilu , včetně návrhu v programu Autodesk AutoCA či možnosti vytvoření prototypu pomocí 3D tisku. Uplatnění hliníkových profilů a výrobků najdete snad ve všech oborech. Kč na zakázku rozměry na přání.


Jiné slitiny lze dodat po odsouhlasení. Váš dodavatel hliníkových profilů, hliníkových plechů a hliníkových trubek. U velkoobjemových zakázek zajišťujeme délku na přání zákazníka přímo z výroby. Předúpravu ocelových povrchů pískováním zajišťujeme pískovými abrazivy- křemičitým pískem a ocelovou drtí. Cena se vypočítává z metru profilu , kde se k řezu na míru připočítává i poplatek za řez.


Je to z důvodu práce a odpadu materiálu. Hliníkové profily - aktuality. U délek 2m, 3m, 6m řezy . Zdeněk Bartoš - Moss - dodávky hliníkových profilů na zakázku. HLINÍK = ALU A - Z s. Ke každé zakázce lze přiložit atest o jakosti výrobků.


Hliníkové profily na zakázku

Pro naše zákazníky vyrábíme na zakázku hliníkové profily dle konkrétní specifikace. Zakázkové výkresové hliníkové profily lze vyrábět podle vašeho výkresů, . Specifikace produktu: Typ profilu: 1. Speciální hliníkové profily na zákázku. Kontaktovat dodavatele. Dodáváme hliníkové profily od předních zahraničních výrobců až do Ø5mm opsané kružnice profilu. Profil hliníkové profily celé řady.


NABÍZÍME dodávky hliníkových profilů od 5kg. L profily, U profily a další průřezy, standardní dobře svařitelné jakosti. Prodej hliníkových profilů. Zakázková výroba ohýbaných hliníkových profilů na míru, vše v barvě RAL.


Hliníkové profily na zakázku

Na zakázku dodáváme kovové technologické celky z nerezu, hliníku, ocele a slitin kovů. Svařujeme nerez, hliník , měď, mosaz i ocel. Přejít na web dodavatele. Parapety ohýbané z hliníkového plechu, podlahové hliníkové lišty, ohýbané hliníkové profily , lakované hliníkové plechy na míru, samolepící okopové plechy na . Po dohodě je možnost objednat i profily.


Vyrábíme hliníkové profily na zakázku dle výkresu zákazníka, extrudované hliníkové profily a tyče, eloxované profily včetně barev a hliníkové parapety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky