pondělí 10. června 2019

Asfaltový pás guttabit v60 s35

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vyroben z oxidovaného asfaltu s vložkou ze skelných vláken. Asfaltový pás s minerálním jemnozrnným posypem. Samostatná hydroizolační povlaková krytina . Také se používá v kombinaci s pásy o velké pevnosti v tahu, nebo jako izolace proti vodě a zemní vlhkosti. Hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu lepenka IPA s vložkou ze skleněné rohože a povrchovou úpravou minerálním jemnozrnným posypem.


Je vyroben z oxidovaného asfaltu s vložkou ze skelných vláken. Je především určen k vícevrstvé izolaci . Balení: m(balení). Guttabit VSje hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu (lepenka IPA) s vložkou ze . Skladem může být pás IPA - typu VSod různých značek pod různým názvem Guttabit , Bitagit, Dekbit, Hydrobit. Charakteristika a oblast použití: Bitagit 35 . Dobrý den, prodám tento izolační asfaltový pás IPA VScelá r. ASFALTOVÝ PROTIRADONOVÝ PÁS = GUTTABIT Al Radon 35.


IPA lepenka VSnatavovací pás ;. Hydroizolačný pás Hydrobit je určený na izolovanie základovej dosky proti vlhkosti. Objednávky přijaté v tomto období budeme vyřizovat . Nosná vložka ze skelné rohože. Vrchní strana je opatřena minerálním posypem, spodní strana . Tavitelný asfaltový pás s označením PRO-BIT VSje prostředkem pro tvorbu hydroizolačních vrstev a protiradonové izolace. Pás je tvořen spodní tavitelnou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky