úterý 18. června 2019

Prodej plexiskla kladno

Profesionální čistící prostředky SANN PROFI. Prostředky pro čistotu Vašeho domu i bytu. Dopřejte svým domácím spotřebičům značkovou péči. Odmění se vám dlouhou životností, úsporným provozem a špičkovými výkony.


Dávkovače tekutého mýdla, úklidové vozíky, rohože, zásobníky papírových ručníků, profesionální vysavače - velkoobchod. Mycí prostředky STAR od českého výrobce Everstar s. Koncentrovaný intenzivně čisticí , nepěnivý prostředek určený pro strojní mytí podlah. Nově v nabídce dezinfekční prostředky Buzil. S kvalitním sprchovým koutem či vaničkou můžete od zkušeného výrobce získat i profesionální čisticí prostredky.


Péče o každou součást. ECOLAB - Čistící a úklidové prostředky - Chemfuture, Dr. Schnell, Henkel, Nerta, Tana a. Tyto profesionální produkty jsou prodávány v menších nádobách a . Pokud sháníte opravdu kvalitní profesionální čisticí prostředky za bezkonkurenční ceny, vybírejte pouze u nás. Jaké čistící prostředky nabízíme?


Jedná se především o různé čističe na toalety, koupelny, kuchyně, podlahy, okna a jiné povrchy. Kategorie - profesionální program Cleamen. Stačí zvolit ten správný pro linolea, mramor, či parkety . V našem sortimentu naleznete čistící prostředky na podlahy a stěny ke. Značka Prochem je již více než let synonymem kvality ve výrobě čistících strojů a čistícíh prostředků.


Všechny čistící prostředky jsou určeny po profesionální. Nabídka obsahuje i speciální prostředky , jako jsou vosky, leštidla, odstraňovače speciálních znečištění na gumové šmouhy, zbytky lepidel, graffiti apod. Z řad čisticích prostředků na kávovary nabízíme kvalitní čisticí tablety, čisticí prášky, čisticí spreje, odvápňovací přípravky i filtrační patrony. AC2Odstraňovač mastnoty 5l.


Vzhledem k široké paletě materiálů a látek, s nimiž pracujeme, . Hilso je přímý dovozce německých čisticích prostředků Kiehl určených pro profesionální úklid provozů. Produkty zakoupíte také jako náhradní plnění, . Správná péče o podlahu může výrazně prodloužit její životnost. Schutz jsou vysoce kvalitní a vhodné pro široké spe.


Naše čistící prostředky a přípravky vyrábíme vždy s ohledem na životní prostředí a ochranu zdraví. Leštič podlah se sníženou pěnivostí s citrónovou vůní pro všechny tvrdé podlahy. RM 7ES uschne naprosto bez tvorby šmouh.


Vhodný pro vysoce le. SCAL – profesionální odvápňovač. Spolujezdec, kterého si zamilujete! Ke své činnosti používáme profesionální techniku i profesionální čistící prostředky. To spolu s naším pečlivým přístupem zajišťuje vysokou kvalitu provedené . Dodací podmínky: pouze na dohodu.


Der General profesionální univerzální čistící prostředek - horská.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky