čtvrtek 20. června 2019

Koupím luxfery

Dům a zahrada - Luxfery bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodám luxfery , nové, nepoužité, celkem 15ks. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů luxfery. Skleněné tvárnice-Luxfery 19x19x8. Některé použité, některé nové.


Cena je Dohodou Více info na . Sklo má povrchovou úpravu proti usazování sanitru, je or. This Pin was discovered by Kateřina Vargová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Koupím luxfery možno i použité. Zařazeno v těchto kategoriích. Prodam cca 100ks luxfer 1x 15cm. Projděte si inzeráty prodam luxfery demontovane na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bazar, Podat inzerát. Prohlédněte si aktuální inzeráty luxfery.


Největší výběr skleněných tvárnic - luxfer - v ČR. Eshop, poradenství, realizace a montáž. Desítky typů skladem ihned k odběru. Nabízím také odebrat pouze část nabízeného množství. Příspěvekod Pavel7So 16.


Co poptáváte: stavebniny Popis: - koupím luxfery - na barvě a vzoru nezáleží - vel. Množství: - ks - případně sadu na lepení . Odebírejte podobné inzeráty! Sdílejte inzerát s přáteli!


Potřebujete upřesnit hledání? Aktuálně hledáte inzeráty, v kterých inzerenti něco kupují. Typ inzerátu: Nabídka Stav: nové.


Cena: 40Kč Kraj: Praha Okres: Praha 8. AddThis Sharing Buttons. Chybí luxfery nebo logo. Zdar jak sviňa :-) a Lubor Polášek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky