úterý 25. června 2019

Los kachlos

Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující . Top materiály a design, profesionalita, dobré nápady, spokojení zákazníci. Supplier of ceramic tiles for interiors and exteriors in the Czech Republic and Slovakia. Piešťany, Slovakia and is part of the Wholesale Sector Industry. DB Hoovers provides sales leads and sales intelligence .

Find related and similar companies as well as. Jste milovníci filmové klasiky a hvězd stříbrného plátna? Pak vás jistě potěší unikátní keramická mozaika Popcorn z nabídky Los Kachlos , která v duchu . Dále nabídka firmy zahrnuje i kompletní vybavení koupelen: . Přibližně zaměstnanců. Velkoobchod se dřevem, stavebními materiály a sanitárním vybavením.


Los Kachlos is an exclusive distributor of thirteen Spanish brands of wall and floor tiles on the Czech market that are characteristic of excellent quality and varied . The company Los Kachlos are without doubt among the leading Czech distributor of luxury tiles.

You can find a wide range of products from Spanish and Italian . Los Kachlos je významným českým prodejcem a dovozcem keramických obkladů a dlažeb s působností na domácím, slovenském a rakouském trhu. Náš dlouholetý přímý partner jehož kompletní sortiment obkladů a dlažeb naleznete v naší nabídce. Předmětem realizace pro Los Kachlos s. Obklady a dlažby u nás zakoupíte za ceny . Bobem Stránským a následné napojení na databázi systému, ve kterém klient . Nabízíme exkluzivní keramické obklady a dlažby vhodné pro moderní koupelny i retro interiéry. V nabídce jsou populární velkoformátové obklady,. Uherske Hradiste, Zlin Region, Czech . Looking for suitable ceramic tiles for bathrooms or living spaces?


Try one of the 3D models! Plastic format allows for perfect play of light and shade and gives . Moovit helps you to find the best routes to Los Kachlos HOME using public transit and gives you step by step directions with updated schedule times for Bus, . To nejlepší ze světa koupelen, obkladů a dlažeb. Praha - Brno - Zlín - UH.


Naleznete obklady a dlažby do různých typů koupelen.

Mapa prodejců pro ČR a SR . LOS KACHLOS nabízí výběr od moderní koupelny, až po retro koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky