pondělí 17. června 2019

Leštěnka na škrábance

Dobrá leštěnka a vosk dokážou schovat drobná poškození v laku. Po pár deštích se bohužel vyplaví silikony, které vyplňují vrypy, a škrábance. Vítězná leštěnka si výborně poradila se škrábanci , je ale také nejdražší z porovnávaných. Její balení je totiž 50mililitrové, druhý nejlepší . I zde pomůžou speciální retušovací pera a leštěnky , nejlépe s odpovídajícím obsahem abraziva.


Pomáhá udržovat lesk, odstraňovat nečistoty a zašlé vrstvy. Autoleštěnka zvládne zkorigovat i škrábance na autě. Jaká leštěnka je nejvhodnější pro vaše auto?


Drobné škrábance rozleštíte leštěnkou. Vybaveni leštěnkou můžete vyhlásit válku mikroskopickému poškození laku, které si přivezete jako . Leštěnka slibuje úplné odstranění škrábanců namísto dočasného zakrytí. Předem musím dodat, že žádná leštěnka neodstraní 1 všechny . Po odstranění pavučin a škrábanců opravený lak zakonzervujete tvrdými vosky. SONAX PREMIUM CLASS Karnaubský vosk . Unsubscribe from Atlantis Pro? V tomto videu si ukážeme, jak za jedno odpoledne se dá ze staré zanedbané kapoty z vrakáče udělat nová.


V naší nabídce máme i leštěnky s voskem, které dodají laku ochranu. Ideální pro rozleštění izolovaných škrábanců , např. Tato leštěnka není určená na plošné rozleštění např.


Turtle Wax Color back a pak jeste Turtle Wax teflonova lestenka. Leštěnky na lak obecně, stejně jako ostatní přípravky na trhu s autokosmetikou, pracují pouze v horní vrstvě laku. Ulimate Compound nabízí revoluci v broušení a leštění pomocí pasty. Meguiars Scratch X 2. Nová abrazivní technologie rychle odstraňuje zatvrdlé… 3Kč – 649 . Nejúčinnějším způsobem, jak odstranit tyto podpovrchové defekty laku, jako jsou jemné a kruhové škrábance či oxidace, je použití šetrných leštěnek , například . MEGUIARS SwirlX - leštěnka pro odstranění jemných kruhových škrábanců.


Odstraníte s ním jemné, izolované škrábance , poškození od nehtů, zejména v . Pomáha udržiavať lesk, odstraňovať nečistoty a zašlé vrstvy. Aká leštenka je najvhodnejšia pre vaše auto . Lehce abrazivní leštěnka vhodná pro odstranění jemných lokálních škrábanců. Barevná leštěnka s obsahem přírodního karnaubského vosku pro pastelové a metalické laky chrání lak . Nejvýkonnější leštěnka na zešedlé a poškozené autolaky. Menšie škrabance z parkovania alebo odrazených kamienkov autu na kráse nepridajú.


Týchto rád vám pomôže zbaviť sa ich raz a navždy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky