středa 19. června 2019

Masonite české budějovice

Firma Vlastimila Mazůrka nabízí šíroký sortiment dárkového zboží ze skla s pískováním a rytím na zakázku. Provádíme pískování , leptání skla. Nabízíme taky pískování skla.


Katalog vzorů naleznete v sekci - pískované motivy. Také pracujeme s grafiky a proto je možné zpracovat motiv pískování podle .

Pískujeme, matujeme, signujeme, sklo a skleněné předměty. Galerie ze starého nové - Sklo. Palírna u Rytíře, Plasy. Velmi rozšířenou aplikací pískování skla je výroba sklenic pro různé . Veškeré potřebné informace ohledně pískování naleznete ZDE. Můžete nám také zaslat poptávku pomocí formuláře, nebo na e-mail . Tato technologie pískování se používá na materiály sklo a kov, hlavně u reklamních a dárkových předmětů jako jsou sklenice, kovové hrnky, apod.


Firma Sklo Josef Popelka se zabývá se prodejem a pískováním skla.

Originální dárky s osobním věnováním. Hledáte zajímavý, neotřelý dárek pro známé? Máte doma jubilanta, čerstvého maturanta nebo . Dodáváme pískovačky pro umělecké pískování skla.


Toho využívají především firmy dodávající reklamní sklenice, zrcadla, kde vypískují vzor, jméno, firemní loga . Vznikají tak nevšední dárky k narozeninám, firemní dárkové předměty, atd. Cvrček Glass - Rytí a pískování skla. Jsme středně velká firma rodinného typu, nevyrábíme . Pískování skla V Praze na počkání.


Pořádáte firemní večírek a chcete opatřit skleničky na sekt decentním firemním logem? Nemáte-li vlastní zboží, skleničky Vám . Během procesu pískování dochází. Principem pískování je otryskání . Hledáček je vybaven plochým sklem a síťkou.


Lehká a zároveň pevná konstrukce. Helma je vybavena regulací… 4Kč – 6Kčv 31 .

Výroba reklamních, dárkových, užitných předmětů. Návrhy originálních motivů, historická skla. Skleněné výplně dveří a oken. Formáty pískování dle velikosti skla – tabule. Vítejte v našem obchodě s dekorováním skla a keramiky.


Chcete někoho blízkého obdarovat originálním dárkem nebo udělat radost sami sobě? Metoda pískování skla používaná firmou Czech Crystal Lion k výrobě reklamních předmětů, dárků a sportovních trofejí. Přijďte na workshop pískování skleniček, hrníčků, půllitrů motivem, který si sami navrhnete nebo si vyberete ze šablon!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky