úterý 18. června 2019

Makrolon plný čirý

Detailní popis produktu. Plné polykarbonátové desky, jsou stejně průhledné a čiré jako plexisklo nebo klasické sklo, ovšem od zmiňovaných materiálů je plný. Makrolon mono 2UV - plný polykarbonát s oboustranným UV filtrem. Výrobce: Arla Plast AB . Vysoce kvalitní materiál, díky své houževnatosti vysoce odolný nárazům.


Desky mono 2UV mají UV filtr z obou stran, díky čemuž mají široké uplatnění v interiéru. Ohodňoťe prosím Váš proběhlý obchod. Plný polykarbonát Makrolon 2UV, mm čirý 05x03m. Maximální spokojenost Spokojenost Průměr Nespokojenost.


Komůrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon , plný a trapézový polykarbonát, PVC a sklolaminátové desky. POLYKARBONÁTOVÉ DESKY MAKROLON TL. Komôrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon , plný a trapézový polykarbonát, PVC a sklolaminátové dosky.


Polykarbonat číry plný 2mm. Pro výrobu je použit vysoce kvalitní granulát od firmy německé firmy Covestro. Třítrubkové s plexi 6mm ( plný čirý polykarbonát makrolon ). Použití: pro vnitřní a venkovní použití, prosvětlovací pásy, protihlukové stěny, přestřešení nástupišť, přestřešení volných ploch a čekáren, světlíky. V naší nabídce naleznete komůrkový i plný polykarbonát, trapézový a vlnitý polykarbonát, sklolaminátové desky a role, vchodové stříšky, zahradní skleníky, . Nabízíme komůrkové desky Makrolon , plný , trapézový a vlnitý polykarbonát včetně lišt, těsnění a příslušenství.


Tento materiál hojně využíván. Beno Hronov se zabývá prodejem, řezáním a montáží střešních krytin jako je makrolon , marlon, plexisklo. Podívejme se blíže na oba typy desek, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky