pondělí 5. března 2018

Samolepící dělící lišta na sklo

Samolepící dělící lišta na sklo

Objednávejte v jednotkách metr. Cancel Display all pictures. Samolepící dělící lišta na sklo Celkem cena Kč s DPH.


Samolepící dělící lišta na sklo

Společnost BOPAL Vám nabízí samolepící PVC okenní profily, které vytvářejí iluzi příčky či sloupku nalepením na sklo (z jeho vnitřní i venkovní strany). Samolepky poskytují nejrychlejší a nejjednodušší způsob jak během několika minut změnit . Vysoká kvalita těchto produktů prověřená takřka . Příčky jsou lepeny oboustranně na sklo pomocí speciální oboustranně lepící pásky a následně zasilikonovány jako zasklívací lišty , v místě dělících příček je v. Montáž okenních lišt. Vylepšete vzhled svých oken přilepením lišt a profilů pomocí samolepicí pásky. Velký výběr Lišty naleznete v OBI - vše pro byt, dům, stavbu a zahradu. Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám.


Krycí lišta pro ELEGANT EXCLUSIVE. PROFIL sklo hvs hys = h - mm. Tato samolepící přechodová lišta je vhodná pro přechody různých typů podlahových krytin s max.


Samolepící dělící lišta na sklo

Návod k použití:Místo k nalepení lišty. Lišta pro sklo GPS7/ je profil z nerez oceli pro vložení sprchového skla u sprchový koutů. V ceně nerezová tyč, pojezdové kladky, dorazy, vodicí trn, úchyty na zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky