pondělí 26. března 2018

Dveřní alarm

Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Napájení, Na baterii. Rozměr, hloubka, mm. Bezdrátový dveřní alarm 1D06.


Dveřní alarm s magnetem a dálkovým ovládáním. Zapíná a vypíná se IR dálkovým ovládáním bez kódování.

K montáži na dveře nebo okno. Okenní a dveřní alarm , trojdílná sada. Větší bezpečí pro Váš domov Tato pojistka na dveře nebo okna v trojdílné sadě spustí alarm, jakmile by se dveře nebo . Hlásič, pohybu, magnetický, dveřní, okenní, alarm, senzor, s, magnetem, sirénou, 105db,.


Chytrý WiFi dveřní alarm Secutek Smart WiFi ACS01. Efektní zabezpečení domácnosti. Funguje bez ústředny.


Tento dveřní a okenní alarm značky Mobiset ochrání váš domov před vloupáním nebo nežádoucím otevřením dveří a oken. Alarm je velmi hlasitý.

Předpokládané dodání: Pozítří 12. Recyklační poplatek zahrnut v ceně produktu. Počet ks na skladě ‎: ‎ks Dverni alarm - bazar - Bazoš. Popis: Je v všeobecně známo, že tím nejjednodušším a nejrychle.


Ideální pro váš dům, byt, kancelář. Dostupnost, Skladem (ks). Filtrace podle parametrů a značek. Výběru odpovídá: položek. Pomocí tlačítek alarm zapnete nebo vypnete.


SOS tlačítko pro okamžité spuštění alarmu. Hlasitá siréna 108dB . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Aktivuje se zapnutím přístroje a při otevření okna nebo dveří. Pořiďte si tento neuvěřitelný bezdrátový dveřní a okenní alarm a zabezpečte svůj domov před.


Funkce 2v- dveřní zarážka, alarm. Snadná instalace alarmu. Vysoká hlučnost 1dB. Dvě úrovně citlivosti alarmu.


Tento 2vdveřní klín je praktická pomůcka přes den a po aktivaci je v noci šikovným alarmem.

S praktickým spínačem - 100dB alarm - Vhodné pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky