pondělí 26. března 2018

Potrubní izolační pouzdro rockwool

Vhodné pro izolaci rozvodů tepla a teplé vody, . Má tvar dutého podélně . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kruhově extrudovaná polyetylenová izolace trubek pro tepelnou izolaci. PS = potrubní pouzdra. LM = lamelové rohože. První číslice: = tepelná izolace.


Minerální izolace - potrubní izolační pouzdro z minerálních vláken. Pro snadnější montáž na potrubí je pouzdro opatřeno jedním až třemi vnitřními nářezy. Zámky jsou opatřena pouzdra od tloušťky izolace mm včetně.


JINÉ TLOUŠŤKY A VNITŘNÍ PRŮMĚR NA . V případě, že dochází k mechanickému namáhání potrubí , je pro teploty nad 3°C nutno použít . Výrobní linka potrubních izolačních pouzder - finální produkt. Připravte si správné velikosti potrubních pouzder v souladu s potrubím na. Technické izolace – potrubní pouzdra POPIS.


Stejně jako běžně používané potrubní pouzdro PIPO nebo PIPO ALS tvoří spoj izolační trubice zámek, aby v tomto. ROCKWOOL na základě 80. Konfix Pro namontovat velmi snadno také.


Izolační pouzdra z minerál. Minerální vata nebo také minerální vlna je izolace vyrobená z vláken. Pro speciální aplikace jako jsou např. Potrubní izolační pouzdro s polepem hliníkovou fólií je tepelněizolačním výrobkem z kamenné vlny (minerální plsti) pojené organickým pojivem.


Prodám izolační pouzdra vyrobené ze skelné vaty FADOX, jsou určena k tepelné izolace potrubí sanity, potrubí teplé a studené vody, potrubí topení, potrubí páry . Rockwool 800Všetky naznačovať . THERMO-TEK PS ECO ALU. Thermo- teK PS Eco ALU jsou izolační pouzdra vyráběná vinutím z nehořlavé minerální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky