pátek 23. března 2018

Bungalov axor

Přidat bungalov do vybraných. Projekt bungalovu Axor - foto. Typový projekt AXOR od RD Nobles - informace, půdorysy, plány domu a fotogalerie. Dům je vhodný především pro velikostně menší pozemky.


V případě zájmu lze k bungalovu Axor přistavět z boční strany garáž. Dům Axor je menší bungalow, ovšem uspokojí nároky na bydlení členné rodiny. Jeho moderní vzhled dotváří prosklená fasáda.


K domu lze přistavět garáž na . DPH Cena hrubé stavby ‎: ‎1. Domluvte si nezávaznou schůzku, kde projdeme podrobnosti stavby tohoto projektu a vašeho nového bydlení. Z3to tradycyjny dom parterowy z dachem wielospadowym o powierzchni do 1murzekający . Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář.


Axor je malý přízemní bungalow, který však plně uspokojí nároky na bydlení členné rodiny. BUNGALOW BUNGALOW 7 PAVEL, ONDŘEJ 2. EVA, ONDŘEJ, AXOR , MORGAN B. Fotogalerie: Neváhejte a mrkněte na moderní bungalov Axor. Vyberajte z inzerátov. Spoločnosť AXOR ponúka na predaj novostavbu rodinného domu BELLUS.


HOUSE uživatele Gabriela Bartak. V ceně na klíč není základová . Informácie o dome: na vyžiadanie. Montované domy ONLINE. Zastavená plocha: 92m 2. Užitná plocha: 70m 2. Adamovské Kochanovce č. Chceme stavať bungalov v okolí Piešťan.


Bungalov Bungalow 72. Hlasujte za nejlepší návrh koupelny Axor H2O story. Dřevěný bungalov z prefabrikátů smontovaný na místě. Majitelé přízemní vily milují přírodu a na jejich bydlení je to znát doslova na každém centimetru.


Prefabricated house AXOR m². Choose variant -, mini, Hobby. Bei roomeon gestalten Sie Ihre Räume in wenigen Klicks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky