středa 28. března 2018

Kapa deska černá

Jedná se o sendvičové desky s. Kapa -Graph jsou desky s polyuretanovým jádrem a buničitým povrchem. V nabídce jsou s černým jádrem . Bílá pěnová deska Kapa , vhodná například k užití pro reklamní a propagační účely, fotky, rámování, výrobu. Pěnová deska černá 5mm 70x100cm. K dispozici je oboustranně černá , oboustranně šedá a jednostranná . Sendvičové desky Kapa s PU jádrem potážené bílým lesklým nebo černým matným kartonem se vyrábějí v tloušťkách a 10mm.


Výrazně matný povrch, černá deska má stejnou barvu jádra i povrchu bez rušivých proužků. Navíc umělohmotné desky za trvale nejnižší ceny. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vlastnosti: - nejkvalitnější . KAPA HáčKY NA SENDVIčOVÉ DESKY. Seženete u nás pěnové desky (foamboardy) včetně samolepících, materiály podobné jako Kapa , Decaboar Ecoboar.


PU pěna (Foam-x) mm (max. rozměr 3x 1cm), 55-. Kapa plast mm ( max. rozměr 3x 1cm), 58-. Kvalitní sendvičová deska se stejnobarevným PU jádrem, oboustranně krytá matným buničinovým kartonem v černém provedení. Desky SPORO boční kapsy černá Adesky plastové, Kategorie: Desky plastové.


Mapa tříklopá PVC s gumou neprůhledná černá , desky na spisy s gumou, Kategorie: Desky plastové s gumičkou. Fotografie od Olgy Smrčkové vytištěná na desce kapa o rozměru 60xcentimetrů. Lepenka bílá bělená MM . Samolepicí ochranná lišta pro desky STADUR černá 10mm x 50m rega. PVC deska – černá s tiskem bílou.


Dibond – černý s tiskem na bílou. Polypropylenové dutinkové desky. Akrylová deska černá 3m. Tisk na saténový fotopapír ve spojení s lehkou a levnou deskou Kapa tvoří tu nejdostupnější a zároveň nejoblíbenější variantu jak umístit fotografii na. K výrobě foto obrazu používáme prémiové desky Kapa Mount v síle mm nebo.


Kapa deska černá

GATORFOAM 5mm ( černá ) nebo hliníkové . Art D – Grafický ateliér Černý s. Tiskneme na monomerické PVC samolepky, které lepíme na desky různého typu a . Nejčastěji tištěné desky jsou Kapa , Forex, kartony, voštinové desky , plexi a dřevovláknité desky. Díky tomu vypadají obrázky krásně i třeba na černé desce. OBSAH DESKY Z PĚNĚNÉHO PVC FALCON BÍLÉ DESKY Z. Ahoj, zajímalo by mě, kde sháníte kapa desky na výrobu insertů?


Svůj první insert (Descent) jsem vyrobil z černé desky Kapa Graph. Na výběr jsou tři druhy desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky