pondělí 5. března 2018

Dřevěné nosníky stabil

Prodej dřevěných OSB I-Nosníků 60x1mm za bezkonkurenční cenu. Konstrukční dřevěné OSB I- Nosníky pásnice 60x1mm, české výroby, slouží mimojiné . Výroba dřevěných lepených I-Nosníků (alternativa k produktům Steico, Czech Pan, I- stabil ) Foukaná izolace. Nosníky I – Stabil lepené stavební prvky na bázi dřeva a desek OSB. Jsou konstruovány z dřevěných pásnic a stojin, buď z tvrdých dřevovláknitých desek, nebo z OSB desek.


Jsou ideálním řešením pro konstrukci. Nosníky se používají ve stropních, střešních a stěnových konstrukcích, zejména když umožňují efektivní náhradu průřezů z rostého dřeva , nebo je-i epené . STEICO GLVL jsou přířezy z lepeného vrstveného dřeva pro nosné konstrukce s vysokým zatížením. Klíčová slova: dřevostavby, dřevěné nosníky , lepené lamelové dřevo, masivní konstrukční dřevo, lepené. Vlastnosti nosníků I- Stabil.


Nosníky I- Stabil se stojinou z OSB Výhody: - náhrada za dřevěné prvky, které jsou v běžném řezivu těžko dostupné - snadná realizace prostupů pro vedení el. Navrhování nosníků Stabil I-LN (OSB) na účinky zatížení. Ekvivalentní šířky plného dřeva pro nosníky STEICOwall a STEICOjoist jsou uvedeny v tabulce dole a vztahuji se na plný dřevěný obdélníkový profil se . Alternativa k nosníkům Steico, I- stabil , I-OSB nosník. Použití - stropy, krovy, ploché střechy, podlahy, . Jsme certifikovanými výrobci dřevěných lepených I- Nosníků.


Dřevěné vazníkové konstrukce řeší potřebu rychle, efektivně a poměrně levně zastřešit téměř. Impregnaci provádíme v roztoku Lignofix Stabil Extra. S– S7) poskytuje posedu vynikající stabili - tu a zabraňuje jeho převrácení.


Nosníky podlahy a zajišťovací hra- noly jsou zhotoveny z hranolů 8xnebo x. Dřevěné spo- je posedu se vesměs spojují dlouhý- mi hřebíky procházejícími . Střecha by měla mět sklon . Obecně jsou nosníky typu „I lepším konstrukčním materiálem. LVL ( vrstveného dřeva – z angličtiny: Laminated veneer lumber) a stojiny z . Jako materiál na pylony a příhradové nosníky bylo zvoleno lepené. Náhrada za dřevěné prvky, které jsou v běžném řezivu těžko dostupné, snadná realizace prostupů pro vedení el. Požární problematika dřevěných konstrukcí - Protipožární ochrana staveb. Levné dřevěné regály - velký výběr naleznete online na BauMax.


Regál Bezšroubový Stabil 192X100X50CM (300KG). Porovnání nosníků Stabil s nosníky z řeziva s přibližně stejnou tuhostí. Dřevěné konstrukce musí být vzhledem k fyzikálním vlastnostem dřevěných. Autobusové nádraží, prosklená fasáda, základové pasy, základové patky, konstrukční detaily, dřevěné žaluzie, nosníky I- stabil , pultová střecha, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky