pondělí 26. března 2018

Latovka dub cena

Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Informácie k JAF produktom na objednanie. Dýhovaná laťovka z kolekce TREND NATUR je určená na přední plochy, korpusy a ostatní plochy. Dub natur FRONT poskytuje dostatek možností pro použití jak . Veľkoplošný material.


MC - LAŤOVKA DÝHOVANÁ.

SKU, položka, skla jednotka, cena bez DPH, zakoupit. Varianty: Latovka s paličkovým stredom STAE, dyhovaná okrasnou dyhou. Laťovka dýhovaná dub - mm. Cena bez DPH: 65Kč. Dodáváme v přírodním provedení s možností moření olše, dub za příplatek.


LT OSB, PRACOVNÍCH DESEK - snížení cena až o. Množstvo: Balenie: 3. Pracujeme bez zprostředkovatelů.

Klikněte pro více informací. Na výrobu masívneho nábytku sa používajú lepené drevené dosky s pozdĺžnymi lamelami-tzv. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů laťovka. Nebo zadejte inzerát. Konferenční stolek dub.


Bežná cena v základnom variante, 45€. Na korpusy komôd sa používa tvarovo stála masívna laťovka. Buk škárovka pracovná doska Buk priebežka pracovná doska Dub priebežka.


Dub drevená pracovná doska, dubová škárovka, drevené masívne dubové . U lemování lamino desek platíte pouze cenu materiálu, tzn. Ceník dalších služeb. Pro nákup produktu se prosím . Tento tovar už nie je v predaji!


Akční cena – sleva na americký ořech rustik – BC - do vyprodání zásob. Není možné zaslat přepravní firmou. Dyhovaná laťovka - morený buk, sklo satino.


Interiérové dvere - buk dyha.

Masívny Dub a latovka dýhovana .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky