úterý 13. března 2018

Dřevostavby čb

Naší prioritou je výroba a montáž dřevěných rodinných domů, chat, zahradních domků, skladů, garážového stání a pergol dle přání zákazníka. Dřevostavby se tak vyznačují individuálními prvky. Naše firma realizuje jak hrubé stavby, tak i dřevostavby na klíč. Nabízíme výrobu a montáž rodinných domů, chat, pergol, altánů, zahradních staveb . Pomozte i Vy ostatním a ohodnoťte českobudějovickou firmu, . Montované modulové domky nabízí ideální . Přidána nová sekce pro dřevostavby DEKPANEL D. Stali jsme se odborným dodavatelem dotačního programu Nová.


Strade CZ vyrábí montované rodinné domy - dřevostavby. Od projektu až po montáž zařídíme dřevěné domy na klíč. V naší nabídce naleznete Byty k pronájmu.


Nejvíc realit na jednom místě. Za téměř čtvrtstoletí od vzniku firmy vyrostla NEMA ve společnost o desítkách zaměstnanců specializovaných na práci se dřevem. V současnosti vlastníme . Budějovice, ale také po celé ČR a blízké Evropě. Systém nosných konstrukcí, obvodové pláště, 3. Obchodní zastoupení montovaných domů- dřevostaveb RD Rýmařov pro jižní Čechy.


Máte zájem o dřevostavbu ? Zhotovujeme difuzně otevřené konstrukce. Blower door test zdarma ke každé námi postavené dřevostavbě jako test . Hledáte kontakt na skutečného specialistu na dřevostavby s více než 50letou tradicí? Zajišťování výstavby a návrhu dřevěných a roubených budov.


Jiří Knőtig (Úsilné). Provádění výstavby a rekonstrukce železničního svršku a spodku. Rekonstrukce mostů a propustků. Zabýváme se montáží nízkoenergetikých staveb ze systému pro dřevostavby německé firmy STEICO a EKOPANELŮ STRAMIT.


Navíc certifikovaný systém Haas Fertigbau umožňuje postavit i rozsáhlejší dřevostavbu velmi rychle. Tak například krásná chatka nebo loď a spousta dalších pěkných věcí. Dalším možným nápadem je krásná a . Tento dům je také možné navštívit po telefonické domluvě s p. RODINNÉ BYDLENÍ - RODINNÉ DOMY, DŘEVOSTAVBY. Nízkoenergetické stavby. ZDARMA prohlédnout rozestavěných i dokončených dřevostaveb.


Zahradní domky a dřevostavby. Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky, sruby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky