pondělí 19. března 2018

Ešus nerezový

Obě nádoby mají sklopné rukojeti. Poklice se může použít též jako malá pánev. Ešus nerezový AČR 3-dílný. Sdílet: POPIS PRODUKTU. Dále nabízíme várnice ve více objemech, můžete vybrat litrů nebo litrů, .

Třídílný nerezový ešus je klasickým nezbytným vybavením pro trekking, turistiku. Produkt není dostupný online. Sada se skládá z velkého a malého ešusu s uchem a . Výhodou nerezu je pěkný vzhled a zdravotní neutrálnost.


Klasický ešus v kvalitním nerezovém provedení. Povrch vně leštěný a uvnitř broušený. Vyrobeno z kvalitního nerezu, česká výroba. Jídelní sada obsahující ešusy a víko.

ParametryPřidat do porovnání. Třídílný ešus z nerezové oceli se skládá z velké (L) a menší (L) mísy a víka, které může posloužit jako pánev. Veškeré informace o produktu. Nerezové nádobí má řadu výho je odolnější . Vhodné příslušenství.


Outdoorová nerezová miska alebo ešus na ohřev vody, vaření čaje či polévek. Miska s objemem 500ml obsahuje úchyty pro pohodlné přesouvání horkých . Lehký materiál, jednoduchá údržba. EŠUS NEREZOVÝ , TŘÍDÍLNÝ.


Rozměr balení: 1x mm. Kód produktu: ME-MEN-SS- . Budějovice, cena 290Kč, od TU -na Sbazar. Popis: Nový ,nepoužitý, původní balení.


Osobní převzetí v čb, . Praktická campingová jídelní souprava z kvalitního nerezu. Hrnce Levné hrnce Hrnce z Vše na vaření Šedé hrnce.

Variant price modifier: Price with VAT : 3CZK. Original price: 3CZK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky