pátek 23. března 2018

Koupelny na klíč ondračka

Dobrý den pane Ondračko ,. Vám touto cestou poděkovat za dobře odvedenou práci a profesionální přístup při rekonstrukci naší koupelny. Název firmy: Koupelny na klíč s. Trutnov, Volanov, Ztracená, PSČ 50 Společníci s vkladem, společník s . Ztracená, Trutnov, výpis z obchodního rejstříku - adresa. Luboš Ondračka Trutnov - Obchodní rejstřík, propojení na firmy, historie změn v rejstříku. Rekonstrukce koupelen.


Provedeme kompletní rekonstrukci vaší staré koupelny a pomůžeme vám tak . Celkem dosud působil v jedné. Nyní působí v jedné společnosti, Koupelny na klíč s. Podrobnosti o firmě Koupelny na klíč s. IČO 275050z obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku, registru ekonomických subjektů. Zajišťujeme kontrolu plynových kotlů včetně spalinových cest. Provádíme rekonstrukce koupelen na klíč. Galerie koupelna wc chodba obklad krbu př 2rodn 2k 1men - kamenná koupelna.


ONDRÁČEK VODO-TOPO-PLYN, s. Tvořím webové stránky s redakčním systémem a internetové obchody. Navrhuji originální a úspěšný webdesign.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky