středa 21. března 2018

Kotvy do zdiva únosnost

Jsou vhodné pro aplikace, kde je požadována velká únosnost , v téměř všech. Nosnost kotvy je proto přímo úměrná pevnosti cihelného střepu a. Tento typ kotvení je vhodný pro dutinové cihly – např. Lepený spoj - je založen na zalepení kotvy do předvrtaného otvoru. Proto by měly být upevňovací prvky kotveny co možná nejhlouběji do zdiva.


Zjistíte, jaké jsou druhy tekutých hmoždinek, do kterých materiálů lze chemickou kotvu použít, jak se správně provádí montáž, kolik času potřebuje kotva na . Proto se únosnost jedné hmoždinky liší podle kotevního podkladu, do kterého bude použita. V jakém prostředí budu kotvit? Lepená kotva do taženého betonu bez nutnosti čištění vyvrtaného otvoru.


Chemické systémy pro těžké kotvení do betonu a zdiva. Nejvyšší únosnosti díky technologii lepení do zdiva z plných i děrovaných cihel. Předmontovaná kotva sestává z plastového těla a bezpečnostního šroubu. Vzdálenost od okraje.


Kotvení do podkladů z betonu, zdiva , kamene apod. Systém HIGHBOND FHB II Nejsilnější kotva do betonu Celou internetovou prezentaci kotevního systému. V krajním případě lze samozřejmě použít maltu do betonu i do zdiva. Plastové kotvy pro obecné použití do betonu a zdiva v nenosných . Do těchto materiálů lze vstřelovat a osazovat kotvy s vysokou únosností.


Do této skupiny patří cihelné zdivo vysoké pevnosti a beton. Materiály o krychlené . Do dutého zdiva je vhodné použít chemickou kotvu z . Pevnost cihel v tlaku je obvykle vyšší než pevnost malty, zejména u starých budov. Většina ostatních ocelových kotev do betonu bude úspěšně pracovat v betonu bez ohledu na stáří betonu. Jaká je pevnost v tlaku betonu?


Kvalitní a cenově výhodné kotvy do betonu s ETA certifikací i bez od společnosti. Dostatečnou únosnost zajistí pouze kotva s ETA-CE certifikátem. Dvoukomponentní chemické kotvy s polyesterovou pryskyřicí, s mísící špičkou. Pro různá zdiva a dřevěné materiály musí hodnoty . Vyšší hloubka kotvení umožňuje využít maximální únosnost. Charakteristická únosnost závitových tyčí při tahovém zatížení v betonu bez trhlin (TR 029).


Odšroubujte krycí víčko z kartuše a našroubujte přiložený aplikátor sloužící k dokonalému promísení směsi chemické kotvy. Následně vše vložte do výtlačné . Máme pro vás jednoduchý přehled hmoždinek do ytongu a návod jak vybrat tu. Díky dlouholetým zkušenostem s prodejem hmoždinek a kotev jsem doplnil. Plastová hmoždinka s velkou únosností vyvinuta speciálně pro ytong.


Spolehlivá chemická malta pro kotvení do zdiva. Tekuté a chemické kotvy. Instalace do plného zdiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky