pátek 16. března 2018

Ocelové hmoždinky

Tato dutinová hmoždinka vyrobená z oceli se vyznačuje snadnou montáží a . Použití kotvení středně velké zátěže betonu přírodního kamene (tvrdého) suchém interiéru Mnohostranně použitelné upevňování pomocí šroubů závitových . Nalezeno produktových rodin a variant. Podívejte se jak vybrat ocelové kotvy do betonu. Mosazná rozpěrná hmoždinka pro metrické šrouby a svorníky, velikostí.


Prodej ocelových kotev do betonu - široká nabídka, odborné poradenství.

Jak rychle vybrat tu správnou ocelovou kotvu? Kovové natloukací klínové hmoždinky HKN. Mungo, Fischer, TTT a další výrobci, nylonové hmoždinky , PA hmoždinky , pro profi i hobby projekty. Nebezpečíotlačení lze překonat dřevěnými či ocelo- vými hmoždinkami, také klíny nebo ozuby. Při spojování roštů jsou výhodné ocelové hmoždinky.


V současné době se většinou vyrábí z plastů, kvalitnější z nylonu, ale existují i kovové varianty ( ocelové , nerezové, mosazné), pro které je vžité označení kotvy. Nabízíme produkty ze sekce dutinové ocelové hmoždinky , ze kterých si vybere každý z vás. Určitě pomůže přehledné vyhledávání na tomto . Výběr záleží především na požadované pevnosti ukotvení.

Bulldog), která však musí mít kvalitu odpoví- dající předpisům. Aplikace pomocí ručního zarážecího nástroje. Výhody: Vizuální kontrola . Ale pozor běžně používané kovové plášťové natloukací hmoždinky mají. Pro železobetonové stropy a ocelové nosníky je velmi efektivnítaké nastřelování. V této kategorii naleznete ocelové sklopné hmoždinky určená pro upevňování do dutých materiálů ,především do stropních konstrukcí.


V provedení s okem , . Popis: na sádrokarton,délka 50mm, . Pneumatická hřebíkovačka na ocelové hmoždinky (matice) pro nábytek AMQ-60 APLUS. Při kotvení v taženém betonu se vždy předpokládá možnost vzniku trhlin, které ovlivňují únosnost kotev a hmoždinek. WEDI Tools, ocelové hmoždinky 50mm pozink 100ks. Ocelové kotvy pro beton zatížený tahem. Pro použití ve vlhku se doporučuje šroubový hřeb z nerez oceli A2.


Společnost KASSEL - tech s. V sekci kotevní technika u nás najdete ocelové kotvy, nylonové hmoždinky , izolační hmoždinky , hmoždinky do sádrokartonu a šrouby do betonu, chemickou. Kmw ocelová zatloukací hmoždinka. Přilepit a kotevní hmoždinky zapustit Polystyren přilepit, ukotvit hmoždinkami , hmoždinky zapustit . Hmoždinka se skládá z ocelového trnu a plastového talíře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky