úterý 27. března 2018

Betonpumpa prenajom

Vyberte si zo širokej ponuky stavebných strojov, autodopravy na prenájom ( Bratislava a okolie) - sklápač, autožeriav, báger, rýpadlo,. V cene aj so strojníkom. Ponúkame vám na prenájom čerpadlo betónu ( betónpumpa ) značky SANY. Betón pumpa sa skladá z čerpadla s ramenom dĺžky metrov a podvozku Volvo. U nás inzercia vozidiel ZDARMA!


Spoločnosť poskytuje taktiež servis a prenájom strojov. Betón, betónové zmesi, kamenivo, štrkopiesok, zemina a zásypový materiál Doprava betónu na stavbu, prenájom betón pumpy. BETÓN PRE POZEMNÉ A . Prenájom stavebných strojov, Dunajská Streda.


Betónovanie, prenájom potrubia, hadíc, jazda na stavbu a späť. Realizujeme vislé a vodorovné dopravné značenie, či prenájom zvislého dopravného značenia. Na realizáciu vodorovného dopravného značenie využívame . Obchodného registra spoločnosti BETONPUMPA TT, s. Prvá „ betónpumpa “ odovzdaná zákazníkovi v Prešove.


Vozidlo IVECO STRALIS X-WAY 8×s nadstavbou CIFA MAGNUM MK28L . Dodávatelia z kategórie Stavebné stroje a zariadenia - prenájom na. Dodávka, montáž a prenájom fasádneho lešenia typu Graf. Predaj, servis, prenájom vysokozdvižných vozíkov a kurzy VZV Manipulačná. Na predaj alebo prenájom celkom nové 7miestne vozidlo, 600km Typ Renault. Lokalita : Lužianky.


Na prenájom izbový byt po rekonštrukcii v Leviciach. Konopná, Levice , m . Požičovne a prenájom Trnava. Preverené ponuky dodávateľov odpovedajúce výrazu prenájom z celej. PUTZMEISTER 3 preprava betónu autodomiešavačom 5m3.


OBCHODNÉ MENO: BETONPUMPA TT, s. FMFMFMFM 3FM 3FM 400. Betonpumpa Bunker B100. Betónpumpa 28m - Poradenská činnosť v oblasti výstavby.


Inzercia - Nákladné, úžitkové autá, Domiešavače. Nitriansky kraj Odstúpim leasing ešte ostáva splátok x 191.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky